Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Κοντά στο «λιμάνι» ο Ουέιφερ

wafer.jpgΟ 25χρονος γκαρντ που Βον Ουέιφερ που πέρυσι αγωνιζόταν στους Χιούστον Ρόκετς φαίνεται ότι έχει τον πρώτο λόγο για την θέση «2» στον Ολυμπιακό ωστόσο για την απόκτηση του κινούνται και οι Νικς. Θέμα ωρών είναι οι υπογραφές με τον Λίνας Κλέιζα στους «ερυθρόλευκους».



Μια μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση προσπαθούν να πραγματοποιήσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού οι οποίοι επιθυμούν να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους, τον Βον Ουέιφερ όπου πέρυσι είχε μια καλή χρονιά με τους Χιούστον Ρόκετς (σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας SportDay). Η πρόταση που φέρεται να του έχει γίνει «αγγίζει» τα πέντε εκατομμύρια δολάρια για δύο χρόνια. Ο εν λόγω πέρυσι είχε 9,7 πόντους κατά μέσο όρο και έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του οι Νιου Γιορκ Νικς και οι Λος Άντζελες Κλίπερς.. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα υπόψιν βρίσκεται και η περίπτωση του Φίλιπ Μάρει ο οποίος ωστόσο έχει πολύ καλή πρόταση από τους Σίξερς.

Από κει και πέρα στην «ερυθρόλευκη» λίστα υπάρχουν ακόμα τα ονόματα των Ιμπραήμ Τζάαμπερ και Σι Τζέι Ουάτσον για την θέση του πλέι μέικερ.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Κλέιζα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον πρώτο λόγο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: