Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Επιμένει για Μπαστούρκ


O Γιλντιράι Μπαστούρκ Το ψάξιμο για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για το μεταγραφικό σχεδιασμό του "δικεφάλου" του Βορρά. Το όνομα του γιλντιράι Μπαστούρκ βρίσκεται εδώ και καιρό στο τραπέζι, ωστόσο η υπόθεση φέρεται να έχει κολλήσει.

Αιτία δεν είναι άλλη από τις απαιτήσεις που έχει ο 30χρονος Τούρκος μεσοεπιθετικός, ο οποίος με τις ικανότητές του μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της δημιουργίας αλλά και του γκολ που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ. Ο Μπαστούρκ φέρεται να ζητάει ετήσιες απολαβές περίπο 1 εκατ. ευρώ, ποσό που για την ομάδα της Θεσαλονίκης είναι απλά απαγορευτικό.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας "Εξέδρα" εκπρόσωποι της Ανκαραγκουτσού αναμένεται να βρεθούν και πάλι στην Θεσσαλονίκη για χάρη του Πάμλο Γκαρσία και να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ουρουγουανού μέσου.

Πάντως θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να συναινέσει τόσο ο Φερνάντο Σάντος όσο και η διοίκηση στην πώληση του παίκτη. Εκτός και αν η πρόταση είναι τόσο δελεαστική που κανείς να μην μπορέσει να αρνηθεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: