Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

«Μπλέ» το πρώτο!


Το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στην Αγγλία πανηγυρίζει από σήμερα η Τσέλσι έπειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα στο Γουέμπλει. Η ομάδα του Κάρλος Ανσελότι επιβλήθηκε επί της Μάντσεστερ με 4-1 στα πέναλτι ενώ 2-2 είχε λήξει η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «μπέμπηδες» του Σερ Άλεξ, μιας και ο Νάνι μόλις στο 10' με ωραία προσπάθεια από αριστερά και σουτ έξω από την περιοχή μετά από πάσα του Φλέτσερ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Η απάντηση της Τσέλσι ήρθε στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 52'.

Ο Φόστερ απομάκρυνε την μπάλα, εκείνη κατέληξε στον Καρβάλιο που με κεφαλιά ισοφάρισε το ματς. Η ολική ανατροπή για τους «μπλε» ήρθε 19' αργότερα. Ο Λάμπαρντ ολοκλήρωσε την αντεπίθεση της ομάδας του, έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, με τους παίκτες της Γιουνάιτεντ να διαμαρτύρονται για παράβαση στην αρχή της φάσης.

Τελικά ο Γουέιν Ρούνι στο 92' μετά από έξοχη μπαλιά του Γκίγκς έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι, εκεί όπου οι Λονδρέζοι ήταν πιο εύστοχοι και επιβλήθηκαν με 4-1!

Δεν υπάρχουν σχόλια: