Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Μέσι: "Θέλω τα... πάντα όλα"


Ο Λίονελ Μέσι με το βαρύτιμο τρόπαιο Ο Λιονέλ Μέσι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέκτησε κάθε τίτλο που διεκδίκησε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός τόνισε ότι τη νέα σεζόν θέλει να κατακτήσει ξανά τα πάντα! "Παίκτης με τεράστια ποιότητα ο Ιμπραΐμοβιτς", υποστήριξε μεταξύ άλλων.

"Θέλουμε σίγουρα να τα σηκώσουμε όλα ξανά. Έχουμε το ίδιο κίνητρο, όπως και πέρσι και θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία με αυτή την ομάδα. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όχι να σκεφτόμαστε από τώρα τους τίτλους και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μπερναμπέου. Με αυτή τη νοοτροπία φτάσαμε μέχρι την κατάκτηση του τρεμπλ την περασμένη περίοδο. Περιμένουμε πιο δύσκολη τη φετινή σεζόν καθώς κάθε ομάδα θα θέλει να μας κερδίσει", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος τέλος στους Σαμουέλ Ετό που "μετακόμισε" στην Ίντερ και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος τον αντικατέστησε είπε: "Γνωρίζαμε ότι ο Ζλάταν ήταν ένας σπουδαίος παίκτης όταν έπαιζε στην Ίντερ. Ο Ετό βοήθησε πολύ την Μπάρτσα. Δούλεψε σκληρά και πέτυχε πολλά γκολ. Τα ίδια μπορεί να προσφέρει και ο Ίμπρα καθώς διαθέτει τεράστια ποιότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: