Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Άνφιλντ όπως... ΟΑΚΑ!


Στην Ατλέτικο Μαδρίτης άπαντες είναι ενθουσιασμένοι μετά την χθεσινή νίκη επί της Λίβερπουλ. Ακόμα και αν το παιχνίδι στο Άνφιλντ ήταν φιλικό αυτό δεν πτοεί κανέναν, μιας και μιλάμε για μία νίκη σε μια έδρα σαν και αυτή των «κόκκινων» με τον Αμπέλ μάλιστα να χρησιμοποιεί την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για την αναμέτρηση της Αθήνας με τον Παναθηναϊκό.

Αυτή η επικράτηση επί του Φερνάντο Τόρες και των συμπαικτών του ήταν μια πολύ σημαντική ένεση ηθικού για την ομάδα πριν τα παιχνίδια για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η προετοιμασία της Ατλέτικο είναι διαφορετική από αυτές άλλων ομάδων, μιας και έχει αντιμετωπίσει μόνο πολύ δυνατούς αντιπάλους. Μπενφίκα, Άρσεναλ, Παρί, Άγιαξ, Σάντερλαντ.

Το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα δεν έχει βρει την φόρμα της. Σε όλα αυτά τα ματς είχε νικήσει μόνο την Μπενφίκα και στα άλλα είχε ισοπαλίες και ήττες πριν τον αγώνα στο Λίβερπουλ. Αύριο υπάρχει παιχνίδι για το τουρνουά «Τερέσα Ερέρα» που είναι το πιο σημαντικό στην Ισπανία, μιας και διοργανώνεται εδώ και σαράντα χρόνια.

Τα άσχημα νέα ότι πως οι «ροχιμπλάνκος» δεν θα έχουν στην διάθεση τους στο φιλικό με την Λα Κορούνια αρκετούς παίκτες. Χαϊτίνγκα, Περέα, Σιμάο, Μάξι και Αγκουέρο έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Ένα πραγματικό πρόβλημα πριν τον αγώνα στο «Σπύρος Λούης».

Ο Φορλάν αναμενόταν να πάει και αυτός στην εθνική Ουρουγουάης αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Όσκαρ Ταβάρεζ αποφάσισε να μην τον πάρει μαζί του για το φιλικό με την Αλγερία. Σε αυτό το παιχνίδι, λοιπόν, ο Αμπέλ θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς. Χουράδο, Πάμπλο, Σαντάνα και Ρέγιες, αφού είναι κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που θα πάρουν την ευκαιρία. Εξάλλου είναι πιθανό να περάσουν ως αλλαγή στα παιχνίδι με τους Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια: