Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Η ήττα έφερε… χαμόγελα στην Ίντερ


Μαγική εικόνα» χαρακτήρισαν οι πρωτοκλασάτοι παίκτες της Ίντερ, το αποτέλεσμα του τελικού για το ιταλικό Σούπερ Καπ με τη Λάτσιο. Οι «νερατζούρι» δε μπορούν ακόμα να πιστέψουν πως έχασαν τόσες κλασικές ευκαιρίες και, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, εμφανίζονται αισιόδοξοι από την εμφάνιση της ομάδας.

Η ήττα της Ίντερ με 2-1 από την ομάδα της Ρώμης και η απώλεια του πρώτου τροπαίου της χρονιάς δεν επέφερε την απογοήτευση που υπό άλλες συνθήκες θα περίμενε κανείς στο «στρατόπεδο» των «νερατζούρι», αφού αυτοί πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και έχασαν πληθώρα ευκαιριών.

Άλλες από αυτές «σπαταλήθηκαν» από τους επιθετικούς, άλλες «προσέκρουσαν» στον εκπληκτικό τερματοφύλακα Μουσλέρα, ωστόσο και μόνο η δημιουργία τους αυτή την περίοδο κάνει αισιόδοξους τους παίκτες του Μουρίνιο.

«Εκεί που ανησυχούσα ότι το παιχνίδι θα έληγε 0-0, με τις τόσες ευκαιρίες που χάναμε, στο τέλος δεχθήκαμε και γκολ από μια υποψία ευκαιρίας», σημείωσε ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, μιλώντας στο επίσημο site του συλλόγου.

Τόνισε, ωστόσο, πως «πρέπει να κρατήσουμε την καλή εμφάνιση και να κοιτάξουμε μπροστά», άποψη με την οποία συμφώνησε και ο Χαβιέ Ζανέτι, που έκανε λόγο για «ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Μουρίνιο».

Ο Βραζιλιάνος Μαϊκόν, από την πλευρά του, εξέφρασε τη λύπη του, μόνο για το τελικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «θα προτιμούσα να παίζαμε λιγότερο καλά και να κερδίζαμε, αλλά και τώρα που χάσαμε, κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: