Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Διπλό χτύπημα η Ξάνθη

jagi.jpgΟ 27χρονος Ελβετός δεξιός μπακ Κιμ Τζάγκι όπου υπέγραψε χτες στην Σκόντα Ξάνθη στάζει μέλι τόσο για τους ανθρώπους του ακριτκού συλλόγου όσο και για τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άγγλου επιθετικού της Χάμιλτον Ρίτσαρντ Οφιόνγκ.



Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Σκόντα Ξάνθης Κιμ Τζάγκι για τη νέα του ομάδα. Ο έμπειρος αμυντικός μπορεί να έχει αγωνιστεί σε υψηλού επιπέδου ομάδες όπως είναι η Γκρασχόπερς και η Σπάρτα Ρότερνταμ ωστόσο έμεινε ...άφωνος με τις εγκαταστάσεις της Σκόντα Ξάνθης. Ο διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ελβετίας U-21 επισήμανε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό με τη νέα του ομάδα και εξέφρασε την σιγουριά του ότι έκανε μια πολύ σωστή επιλογή για την καριέρα του.

Στο μεταξύ σήμερα αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του Οφιόνγκ στην Σκόντα Ξάνθη αφού η διοίκηση της Χάμιλτον φέρεται να έχει αποδεχτεί την πρόταση των 100.000 ευρώ που έχει κάνει η ελληνική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: