Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Κετσπάγια: «Ήμασταν κουρασμένοι»


Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τραγική εικόνα στο φιλικό με τη Τότεναμ και ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν είχε μεγάλη όρεξη για πολλά λόγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του ήταν κουρασμένη και ότι η αγγλική ομάδα είναι πιο έτοιμη από τους «ερυθρόλευκους». Με προβλήματα τραυματισμών επιστρέφει η αποστολή, στη Μολδαβία θα βρεθούν Κετσπάγια και Δουρέκας για να δουν από κοντά την Σερίφ.

«Ούτε το 50% των δυνατοτήτων μας δεν δώσαμε. Παίξαμε με μια πιο έτοιμη ομάδα που αρχίζει το πρωτάθλημα την άλλη εβδομάδα, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Δεν είχαμε καλή εικόνα και πρέπει να διορθώσουμε πολλά λάθη. Μετά από μία τέτοια ήττα μπορείς να έχεις κέρδη», ανέφερε αρχικά ο Κετσπάγια.

Στη συνέχεια ο Γεωργιανός τεχνικός στάθηκε και στη κούραση των παικτών του. «Υπήρχε αρκετή κούραση, διότι ήμασταν αρκετές ώρες στο αεροπλάνο, αλλά και στο πούλμαν!».

Επιστροφή με προβλήματα

Δεν έφτανε η ήττα και η άσχημη εμφάνιση στον Ολυμπιακό, ήρθαν και οι τραυματισμοί παικτών. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος αποχώρησε τραυματίας στο γόνατο και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Τραυματίας αποχώρησε και ο Γκαλέτι ο οποίος έπαθε κάκωση στο ισχύο.

Πρόβλημα, αλλά όχι τόσο σοβαρό και για τον Ντουντού που υπέστη διάστρεμμα

Τέλος, με την υπόλοιπη αποστολή δεν επέτσρεψαν ο Τιμούρ Κετσπάγια και ο Κούλης Δουρέκας οι οποίοι θα βρεθούν στη Μολδαβία για να παρακολουθήσουν αγωνιζόμενη την Σερίφ

Δεν υπάρχουν σχόλια: