Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Αλλαγή πορείας


O Γιόνας Γκουτιέρες της Νιούκαστλ Ο Μαρκ Γκονζάλες θα βγάλει τη φανέλα της Μπέτις θα φορέσει μία που θα έχει ως βασικό χρώμα το κόκκινο, αλλά δεν θα είναι αυτή του Ολυμπιακού. Ο Χιλιανός "μετακομίζει" στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ήδη ρίξει αλλού τα δίχτυα τους.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός το απόγευμα του Σαββάτου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και αργά το βράδυ αναμενόταν να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη ρωσική ομάδα. Η Μπέτις έβαλε στο ταμείο της περίπου 6,5 εκατ. ευρώ ποσό το οποίο ο Ολυμπιακός δεν πλησίασε ποτέ...

Μετά από αυτή την εξέλιξη στον Πειραιά ψάχνουν να βρούνε την ιδανική επόμενη λύση. ήδη ακούστηκαν τα ονόματα του Αργεντινού μέσου της Νιούκαστλ, Γιονάς Γκουτιέρες και του Αυστραλού μεσοεπιθετικού της Γαλατασαράι, Χάρι Κιούελ.

Ο πρώτος δεν θέλει να αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ, ενώ και οι "καρακάξες" θέλουν να αποδεσμευτούν από το συμβόλαιό του. Έτσι δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις αφού ο παίκτης φέρεται να είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Σε ότι αφορά τον Κιούελ, ο οποίος είχε απασχολήσει και πέρσι τους "ερυθρόλευκους" επίσης δεν είναι αρνητικός στο να έρθει στους νταμπλούχους, ωστόσο το "εμπόδιο" ενδεχομένως να είναι οι απαιτήσεις της ομάδας του, η οποία θα θέλει να αποζημιωθεί αφού ο παίκτης δεσμεύεται με ένα ακόμα χρόνο συμβολαίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον Ολυμπιακό φέρεται να έχει προταθεί και ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός της Τότεναμ, Τζιοβάνι Ντος Σάντος., ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Μπαρτσελόνα, ενώ στην Εθνική ομάδα της χώρας του είναι συμπαίκτης με το Νέρι Καστίγιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: