Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Οδεύει προς Παρτιζάν ο Μπετσίροβιτς


Τα οικονομικά προβλήματα της Ρόμα ανάγκασαν την ομάδα να αφήσει ελεύθερους τους καλύτερους παίκτες της, μεταξύ των οποίων και τον Σάνι Μπετσίροβιτς. Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού εξετάζει τις λύσεις που έχει και όπως φαίνεται, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Παρτιζάν.

Η ομάδα του Βελιγραδίου έχει προσεγγίσει τον Σλοβένο και η προοπτική να αγωνιστεί για την Παρτιζάν δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Σάνι Μπετσίροβιτς. Μάλιστα, οι δηλώσεις που έκανε («ποιος δεν θα ήθελε να παίξει εκεί; Η ομάδα έχει τους καλύτερους φιλάθλους του κόσμου και πουθενά στην Ευρώπη δεν μπορείς να συναντήσεις τέτοια ατμόσφαιρα») φανερώνουν του λόγου το αληθές.

Γιατί δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα η μεταγραφή; Οι πρωταθλητές Σερβίας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του πρώην άσου της Ρόμα και προσπαθούν να πετύχουν την καλύτερη οικονομική συμφωνία για τον σύλλογο. Η πλευρά του Μπετσίροβιτς θέλει 1 εκατ. ευρώ το χρόνο, ποσό απαγορευτικό για τα δεδομένα των πρωταθλητών Σερβίας. Από τη στιγμή όμως που και οι δύο πλευρές θέλουν να υλοποιηθεί η μεταγραφή, ο Μπετσίροβιτς αναμένεται να ρίξει τις απαιτήσεις του και η νέα αγωνιστική περίοδος να τον βρει αγωνιζόμενο με την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: