Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Καλεί Λέτο ο Μαραντόνα!

leto_pao.jpgΦαίνεται πως οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Σεμπάστιαν Λέτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Όπως αναφέρουν στην Αργεντινή ο άσος του "τριφυλλιού" είναι στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού ενόψει του μεγάλου αγώνα με την Βραζιλία στις 5 Σεπτεμβρίου, ο οποίος ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Γκουτιέρεζ που τραυματίστηκε με τη Νιούκαστλ.

Σπουδαία διάκριση για τον Σεμπάστιαν Λέτο και τον Παναθηναϊκό. Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα σκέφτεται πολύ σοβαρά να καλέσει τον ποδοσφαιριστή του "τριφυλλιού" στην αποστολή της Αργεντινής για τα δύο παιχνίδια με την Βραζιλία (5 Σπετεμβρίου στο Ροζάριο) και με τη Παραγουάη (9 Σεπτεμβρίου στην Ασουνσιόν).

Συγκεκριμένα ο υποψήφιος στόχος του Ολυμπιακού Γιόνας Γκουτιέρεζ τραυματίστηκε τη Τετάρτη στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ της Νιούκαστλ με τη Χάντερσφιλντ και τέθηκε εκτός από τα δύο παιχνίδια των προκριματικών. Ο Ντιεγκίτο αυτή την στιγμή αναλύει τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Γκουτιέρεζ στην αποστολή, και άνθρωποι γύρω από τον Μαραντόνα, αναφέρουν ότι ο Λέτο έχει το προβάδισμα για να πάρει τη θέση του, με τον Ντάτολο της Νάπολι να είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για να ξεκινήσει βασικός απέναντι στη "σελεσάο".

Καταλαβαίνει κανείς ότι εφόσον ο Λέτο κληθεί, θα πρόκειται για μία σπουδαία τιμή γα τον Παναθηναϊκό ο οποίος μετά τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και την Βραζιλία θα έχει στο ρόστερ του διεθνή ποδοσφαιριστή και με την "αλμπιτσελέστε". Ο Λέτο να τονίσουμε ότι είναι κατά γενική ομολογία ο καλύτερος παίκτης των πρασίνων στα πρώτα αυτά παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: