Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ – «Καθαρές» οι εξετάσεις «Σόφο»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Όταν ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης αποχώρησε από το παιχνίδι με τη Λιθουανία έχοντας υποστεί διάστρεμμα άπαντες στις τάξεις της Εθνικής και όχι μόνο αισθάνθηκαν ανησυχία. Η οποία έγινε μεγαλύτερη όταν ο διεθνής σέντερ δεν ξαναμπήκε στο παρκέ. Μια ημέρα μετά, οι… καρδιές πηγαίνουν στις θέσεις τους. Οι εξετάσεις του «Σόφο» είναι «καθαρές» και ο παίκτης θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στη Σλοβενία.

Η ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Σχορτσιανίτης την Πέμπτη (27/8) δεν έδειξε τίποτα το ανησυχητικό. Ο παίκτης θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες θεραπεία και πλέον εξαρτάται από το ιατρικό επιτελείο το πότε θα επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Το σίγουρο είναι ότι μαζί με τους υπόλοιπους 13 διεθνείς θα ταξιδέψει για τη Σλοβενία, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει τα τελευταία του φιλικά πριν από το τζάμπολ του Ευρωμπάσκετ. Η Εθνική αναχωρεί για το Μάριμπορ το πρωί της Παρασκευής (28/8, 8:35). Μετά τα φιλικά με Βουλγαρία (29/8, 19:00) και Σλοβενία (30/8, 21:00), ο Γιόνας Καζλάουσκας θα ανακοινώσει και την τελική 12αδα για το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

28/8: 7μ.μ. Σλοβενία-Βουλγαρία
29/8: 7μ.μ. Ελλάδα-Βουλγαρία
30/8: 9μ.μ. Σλοβενία-Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: