Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Αποφασίζει για Γίρανεκ



Στόχος του Παναθηναϊκού ο Γίρανεκ Ο Μάρτιν Γίρανεκ είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει ο Κώστας Αντωνίου για την άμυνα του Παναθηναϊκού. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του "τριφυλλιού" θεωρεί πως ο Τσέχος μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης στην άμυνα των "πράσινων". Και γι� αυτό έχει αποφασίσει ότι πρέπει να αποκτηθεί από τώρα για τον Γενάρη (μένει ελεύθερος από την Σπαρτάκ). Την ίδια ώρα, Νικόλας Πατέρας και Χενκ Τεν Κάτε είναι κάπως επιφυλακτικοί επειδή θεωρούν ότι τον Χειμώνα ίσως βρεθούν καλύτερες περιπτώσεις. Πάντως, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο Παναθηναϊκός την εβδομάδα που ακολουθεί θα ξεκινήσει επαφές για να "κλείσει" από τώρα τον 30χρονο Τσέχο.

Εν αναμονή

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, οι "πράσινοι" περιμένουν να καταβληθούν από την Κορίνθιανς τα χρήματα που οφείλονται για να προχωρήσουν στον δανεισμό του Μάτος στον Βραζιλιάνικο σύλλογο. Εντός της ημέρας, αναμένεται να τελειώσει το θέμα και να σταλεί το τελευταίο φαξ που θα επισημοποιεί την συμφωνία.
Από την άλλη, ο Βαγγέλης Μάντζιος έχει μπροστά του την πρόκληση της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η ομάδα που έχει καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του είναι η Χερέθ. Ο παίκτης ζήτησε λίγες ώρες προθεσμία και από ώρα σε ώρα θα ανακοινώσει την απόφασή του.

Όσο για τον Χρήστο Μελίσση, έχει παρουσιαστεί μια μικρή εμπλοκή στο ενδιαφέρον της Λάρισας. Αυτό αφορά το γεγονός ότι η ΑΕΛ θέλει να καλύψει ο ΠΑΟ το μισό συμβόλαιο του παίκτη. Αν το πρόβλημα λυθεί, ο Μακεδόνας αμυντικός θα μετακομίσει στην Θεσσαλική πόλη.

Τέλος, ο Κλέιτον δεν επιθυμεί να πάει στην Λάρισα, μια και θεωρεί (όπως είπε ο ίδιος στον Νικόλα Πατέρα) πισωγύρισμα στην καριέρα του την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: