Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Ψιθυροι......................

  • Το θέμα της αποζημίωσης είναι αυτό που προς στιγμή κολλάει την υπόθεση του νέου προπονητή στον Πανθρακικό. Ο γάλλος Καρτιέ βρίσκεται στην Κομοτηνή και έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΠΑΕ, όμως οι διοικούντες δεν έχουν έρθει σε συμβιβασμό με τον Ιλιε Ντουμιτρέσκου για να λυθεί η συνεργασία τους. Γι’ αυτό κιόλας, παρότι από το πρωί ο ρουμάνος έχει αποτελέσει παρελθόν, δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα στο επίσημο site της ομάδας για το... πασαπόρτι.
  • Η Μολδαβία φαίνεται ότι έλκει τους έλληνες παράγοντες. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι τόσο ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ, Λάμπης Νικολάου, όσο και ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γυμναστικής, Δημήτρης Δημητρόπουλος, έχουν προταθεί από τη συγκεκριμένη χώρα για τις θέσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών και της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής, αντίστοιχα.

  • Οταν γράφαμε στις 3 Αυγούστου ότι έχει ληφθεί η απόφαση για να λυθεί η συνεργασία με τον Ιλιε Ντουμιτρέσκου, ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού, Θοδωρής Σαββάκης διέψευδε μετά... βδελυγμίας την είδηση. "Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Ντουμιτρέσκου. Από την πρώτη στιγμή που τον φέραμε, πέσανε πάνω μας και τον διώχνανε από την πρώτη μέρα. Όλα αυτά είναι κακοήθειες", έλεγε με στόμφο ο ισχυρός άνδρας των κομοτηναίων. Τώρα, που τον... έστειλαν τον ρουμάνο τι έχει να μας πει;www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: