Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Μαζίνιο: "Στόχος μας η νίκη "



Ο Ιομάρ Μαζίνιο στη συνέντευξη Τύπου Ο Ιομάρ Μαζίνιο, μίλησε στους ρεπόρτερ για το παιχνίδι ντέρμπι με τον Ηρακλή, στο οποίο ο Αρης θα πάει για να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός τόνισε επίσης ότι δεν πρόκειται να βάλει τον Κόκε ως φουνταριστό και θα επιλέξει για τη συγκεκριμένη θέση έναν εκ των Κάμπορα, Λαμπριάκο.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Βραζιλιάνος τεχνικός ανέφερε :
"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Ηρακλής προέρχεται από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας και φέτος είναι μια δυνατή και καλά οργανωμένη ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Για εμάς είναι επίσης πολύ σημαντικό παιχνίδι και στόχος μας είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα, με πολύ δουλειά στην προπόνηση, είχαμε επίσης κάποια προβλήματα με τραυματισμούς αλλά πιστεύω ότι όποιος κληθεί να αγωνιστεί θα έχει καλή απόδοση. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω ότι οι παίκτες θα κάνουν πολύ καλή δουλειά μέσα στον αγωνιστικό χώρο"

Σε ερώτηση για τις απώλειες που υπάρχουν, ο Μαζίνιο είπε :
"Ο Αμπρέου χτύπησε στην τελευταία προπόνηση, είχε και κάποιες ενοχλήσεις από παλαιότερα και δεν θα παίξει στο παιχνίδι. Επίσης ο Χαβίτο είχε ενοχλήσεις ολόκληρη την εβδομάδα και δεν θα αγωνιστεί κι αυτός. Πιστεύω όμως ότι όποιοι κληθούν να τους αντικαταστήσουν θα είναι απόλυτα έτοιμοι και θα παίξουν καλά"

Ερωτηθείς αν ο Κόκε θα είναι αυτός θα αντικαταστήσει τον Αμπρέου, ο Μαζίνιο είπε:"Όχι δεν θα χρησιμοποιήσουμε τον Κόκε ως φουνταριστό, έχουμε τον Κάμπορα και τον Λαμπριάκο που είναι πιο κατάλληλοι για την θέση αυτή, ένας από αυτούς λοιπόν θα παίξει"

Μιλώντας για τον αγώνα, ο Μαζίνιο τόνισε επίσης :
"Θέλουμε να έχουμε σε όλα τα παιχνίδια νοοτροπία νικητή. Θέλουμε η ομάδα μας να πρωταγωνιστήσει φέτος και έτσι κάθε παιχνίδι είναι μια μάχη για μας και θέλουμε την νίκη, φυσικά σεβόμενοι απόλυτα τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ελεύθερο παιχνίδι, ο Ηρακλής παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο όπως κι εμείς ενώ φτάνει με πολλούς παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Θα γίνει λοιπόν ένα όμορφο παιχνίδι πιστεύω, που θα αρέσει σε όλους τους φιλάθλους που θα το παρακολουθήσουν"

Στην παρατήρηση ότι δεν θα υπάρχουν φίλοι του Αρη στο γήπεδο, ο Βραζιλιάνος τεχνικός τόνισε :"Ανεξάρτητα από αυτό, δεν νομίζω ότι δεν θα υπάρχουν καθόλου φίλοι του ’ρη στο γήπεδο. Η ομάδα όμως οφείλει να μπει και να κάνει το παιχνίδι της, αν γίνει αυτό δεν έχει να φοβηθεί τίποτε"

Ερωτηθείς για τα πλάνα του, ο Μαζίνιο:"Δεν θα αποκαλύψω τίποτε αυτή την στιγμή, έχουμε μελετήσει πάντως το παιχνίδι του Ηρακλή, ξέρουμε τα δυνατά του σημεία και πως να προφυλαχθούμε από αυτά, έγινε καλή δουλειά στο σκάουτινγκ. Λεπτομέρειες πάντως δεν δίνω για να μην κάνω εύκολη την δουλειά του αντίπαλου προπονητή"

Τέλος, σε ερώτηση αν ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές για τον Αρη και την περίπτωση του Σεμπάστιαν Γκαρσία, ο κ. Μαζίνιο τόνισε :"Η διοίκηση είναι ενήμερη για τις επιθυμίες μου και ξέρει τι πρέπει να κάνει, έχουμε μια στασιμότητα στο θέμα αυτό και δεν ξέρω αν θα έρθει ή θα φύγει κανείς τελικά. Είναι σαφές όμως ότι έχουμε καλό ρόστερ και είμαι χαρούμενος που δουλεύω με αυτούς τους παίκτες. Ο Γκαρσία είναι ένας ενδιαφέρον παίκτης, τον θυμάμαι από πέρυσι που έπαιζε στον Ηρακλή και είχε κάνει καλό παιχνίδι με μας, ξέρω ότι υπάρχουν κάποιες διαπραγματεύσεις, τίποτε περισσότερο"

Δεν υπάρχουν σχόλια: