Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΛΑΡΙΣΑ: Το «ναι» του Μελίσση, έκλεισε Κάσας


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Θετικά απάντησε ο Χρήστος Μελίσσης στην πρόταση της Λάρισας. Οι «βυσσινί» κατέθεσαν πρόταση στον Παναθηναϊκό για δανεισμό του 26χρονου αμυντικού και το μόνο που απομένει είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» πριν από περίπου έναν μήνα είχε αφήσει εκτός αποστολής του αγώνα με την Σπάρτα Πράγας τον παίκτη και τότε ο Κώστας Αντωνίου τον είχε ενημερώσει ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ολλανδού για τη φετινή σεζόν.

Το «αγκάθι» στην όλη υπόθεση είναι η αποπληρωμή του συμβολαίου του Μελίσση, το οποίο δεν ξεπερνά τις 300.000 ευρώ. Όπως γίνεται αντιληπτό, δύσκολα ο Έλληνας μπακ δεν θα γίνει παίκτης της ΑΕΛ.

Συμφώνησε με Κάσας

Σε προφορική συμφωνία με τον Γκαστόν Κάσας ήρθε η Λάρισα, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Ο Αργεντινός επιθετικός την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού και ο Κώστας Πηλαδάκης ήθελε να δώσει ακόμη μία επιλογή στον Μαρίνο Ουζουνίδη για την επιθετική γραμμή της ομάδας, μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Ο Κάσας πέρυσι πέτυχε έξι γκολ σε δέκα εμφανίσεις και είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: