Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Premier League: Τα «φώτα» στο «Όλντ Τράφορντ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στην τέταρτη στροφή έφτασε αισίως η Premier League και στη θέση του οδηγού είναι η Τότεναμ με την Τσέλσι, που αμφότερες αναμένεται να συνεχίσουν με νίκες. Οι «μπλε» φιλοξενούν την Μπέρνλι, την ώρα που οι «πετεινοί» θα υποδεχθούν Μπέρμιγχαμ. Ωστόσο, τα φώτα είναι στραμμένα στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν, μια και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κοντραριστεί με την νεανική και φιλόδοξη Άρσεναλ.

Οι δύο ομάδες «συγκατοικούν» την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετρώντας αμφότερες από δύο νίκες και μια ήττα. Πάντως η αναμέτρηση είναι πιο κοντά στην ισοπαλία. Οι Φαν ντε Σαρ και Φέρντιναντ θα λείψουν για τους γηπεδούχους, ενώ από τους «κανονιέρηδες»δεν θα παίξουν οι Νασρί, Τζουρού και Ουόλκοτ.

Μ ε τη πλάτη στον τοίχο παίζει η Λίβερπουλ, που μετά τις δύο ήττες από την Τόττεναμ και την Άστον Βίλα δεν έχει άλλα περιθώρια για ήττες. Έτσι, στην επίσκεψη της στην έδρα της Μπόλτον, η νίκη αποτελεί «μονόδρομο». Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάνει ακόμη σεφτέ, μια και μετρούν ισάριθμες ήττες στα τρια πρώτα ματς του πρωταθλήματος. Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ακουιλάνι, Άγκερ και Αουρέλιο.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Σάββατο 29/08/09 (17:00)

Τσέλσι-Μπέρνλι (14:45)
Μπλάκμπερν-Γουέστ Χαμ
Μπόλτον-Λίβερπουλ
Στόουκ Σίτι-Σάντερλαντ
Τότεναμ-Μπέρμιγχαμ
Γουλβς-Χαλ Σίτι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ (19:15)

Κυριακή 30/08/09

Πόρτσμουθ-Μάντσεστερ Σίτι (15:30)
Έβερτον-Γιουίγκαν (17:00)
Άστον Βίλα-Φούλαμ (18:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: