Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Σε ένα μήνα θα πετάει"



Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης Το βράδυ της Πέμπτης ο Θόδωρος Ζαγοράκης, μιλώντας στους δημοσιογράφους, έδειξε σίγουρος για το μέλλον του ΠΑΟΚ και υποσχέθηκε: "Σε ένα μήνα θα πετάει" Μίλησε για πολλά θέματα σε. χαλαρούς ρυθμούς και υποσχέθηκε μια επίσημη τοποθέτηση μέσα στις επόμενες μέρες.

Το σημαντικότερο στοιχείο που προκύπτει είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές. Η πρώτη θα αφορά τον Βερόν και η δεύτερη ίσως να είναι πιο εντυπωσιακή. Θα αφορά στον Κονσεϊσάο και την αποπομπή του. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να κινείται για μια ακόμη μεταγραφή μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες και μέχρι το τέλος του μήνα οπότε κλείνει η μεταγραφική περίοδος.

Ο Κονσεϊσάο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν δείχνει διάθεση να αγωνιστεί και έχει δημιουργηθεί εσωτερικό ζήτημα με τη συμπεριφορά του με αφετηρία την αναμέτρηση με τη Χέρενφεν στην Τούμπα, όταν δυσανασχέτησε με την αλλαγή του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αλλαγές δεν αγγίζουν τον Φερνάντο Σάντος που παραμένει ακλόνητος στο πόστο του.

Περί εξάρθρωσης ωμοπλάτης γίνεται λόγος για τον Μπρούνο Τσιρίλο που προστέθηκε στην μακριά λίστα με τους τραυματίες. Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από την Ολλανδία σήμερα το μεσημέρι με απώλειες. Σημαντικές. Ο Κονσεϊσάο δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται προ καθοριστικών αλλαγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: