Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΠΑΟ: Πιέζει Σάλπι


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Την άμεση απάντηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην πρόταση των 750 χιλιάδων ευρώ περιμένει ο Παναθηναϊκός για το νέο συμβόλαιο του διεθνούς φορ, διότι θέλει να κάνει τον προγραμματισμό του εφόσον ο παίκτης έχει κάτι άλλο στο μυαλό του από το εξωτερικό και θελήσει να υπογράψει κάπου αλλού τον χειμώνα. Ο Σαλπιγγίδης έχει ζητήσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να απαντήσει, αλλά ίσως οι εξελίξεις να έρθουν συντομότερα.

Οι πράσινοι είναι σε διαδικασία αυτές τις ημέρες απαλλαγής από τους παίκτες που δεν υπολογίζει ο προπονητής. Μετά τον δανεισμό του Μάτος στην Κορίνθιανς αναμένονται νεότερα για τις περιπτώσεις των Μάντζιου, Κλέιτον και Τζιόλη, ενώ ο Μελίσσης είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει στην Λάρισα.

Για τον Μάντζιο υπήρξε πρόταση από την Χερέθ, αλλά ο παίκτης είναι αρνητικός. Για τον Κλέιτον φαίνεται πως θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων η μάχη Ατρομήτου-Λάρισας.

Από τον Παναθηναϊκό ειπώθηκε ότι δεν έχει φτάσει καμμία πρόταση της Βέρντερ για τον Ζιλμπέρτο.

Ευχάριστα νέα περιμένει από την πατρίδα του ο Σεμπάστιαν Λέτο καθώς φέρεται να είναι στις σκέψεις του Μαραντόνα για την Εθνική ενόψει του ντέρμπι των προκριματικών του Μουντιάλ με την Βραζιλία. Λέτε να δούμε κόντρα Λέτο-Ζιλμπέρτο σε τέτοιο επίπεδο; Αν μη τι άλλο θα είναι πολύ τιμητικό για τον Παναθηναϊκό.

Συνεχίζονται οι επαφές του ΠΑΟ με τον Μάρτιν Γίρανεκ για να κλείσει για τον χειμώνα ο Τσέχος αμυντικός της Σπαρτάκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: