Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Για παρεμβάσεις κατηγορεί τον Θόδωρο Σαββάκη ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Για παρεμβάσεις στο έργο του κατηγορεί τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Πανθρακικός, Θόδωρο Σαββάκη, ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Κομοτηνής, αν και δεν έχει λυθεί ακόμα το συμβόλαιό του καθώς ζητάει να αποζημιωθεί.

«Ο κύριος Σαββάκης μουύ έλεγε πώς πρέπει να παίξει η ομάδα. Δεν ξέρω πόσα χρόνια βρίσκεται στο ποδόσφαιρο, νομίζω 3-4, αλλά έμαθε γρήγορα πολλή μπάλα. Δεν μου έχει συμβεί σε καμία από τις ομάδες που δούλεψα να παρεμβαίνει παράγοντας στη δουλειά μου», δήλωσε σχετικά ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου.

Και αποκάλυψε πως... «Μου ζήτησαν για πρώτη φορά να λύσουμε τη συνεργασία μας μόλις γυρίσαμε από την προετοιμασία στη Γαλλία, αλλά λίγες ώρες μετά άλλαξαν γνώμη. Όλο αυτό τον καιρό στον Πανθρακικό ήμουν μόνος εναντίον όλων. Ο μόνος άνθρωπος που με στήριξε ήταν ο Τάσος Καραολάνης (σ.σ. ο δεύτερος μεγαλομέτοχος μετά τον Σαββάκη)».

Για το θέμα του οικονομικού συμβιβασμού, ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκαθάρισε: «Δεν φεύγω με δική μου ευθύνη, γι΄ αυτό και θέλω να πληρωθώ ό,τι προβλέπει το συμβόλαιό μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: