Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Συνάντηση με τους αρχηγούς


Ο Ηλίας Πουρσανίδης... Σε συνάντηση που είχαν ο τεχνικός διευθυντής, Ηλίας Πουρσανίδης και ο Φώτης Κορκόβελος, ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του διαμεσολαβητή με τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση, έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους τέσσερις αρχηγούς. Είναι μία συνάντηση, που θα γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να υπάρχει άμεση επαφή προκειμένου να μην νοιώθουν οι παίκτες μόνοι τους.

Οι διοικούντες έδωσαν τα συγχαρητήρια τους για τη νίκη της πρεμιέρας στους τέσσερις αρχηγούς και τους ζήτησαν να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα. Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές επισήμαναν χαρακτηριστικά πώς ενόψει ντέρμπι το κλίμα είναι καλό και πώς θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να ανταμείψουμε τον κόσμο που θα είναι στο πλευρό μας.
Επίσης συζητήθηκαν θέματα οικονομικού περιεχομένου και του εσωτερικού κανονισμού, που είναι να οριστικοποιηθεί σύντομα.

Η διοίκηση επιθυμεί να είναι όσο το δυνατόν πιο συνεπής στις υποχρεώσεις της, σε σχέση με τις προηγούμενες περιόδους και οι παίκτες να προχωρήσουν απερίσπαστοι.
Στο μεταξύ, καμία απολύτως σημαντική εξέλιξη δεν σημειώθηκε για το θέμα του Αγρίτη και την ενδεχόμενη μετακίνηση του στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: