Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Χάνει το ντέρμπι ο Χαβίτο

\
Ο Χαβίτο πέτυχε το νικητήριο γκολ Ο Φρανθίσκο Χαβίτο ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς, το οποίο τον άφησε εκτός προγράμματος. Αποτέλεσμα, τίθεται νοκ άουτ για το ντέρμπι στο Καυτανζόγλειο, κόντρα στον Ηρακλή. Από 'κει και πέρα, η προετοιμασία ολοκληρώνεται με την απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και το κλίμα στην ομάδα να είναι ιδανικό. Η ψυχολογική κατάσταση για τους ποδοσφαιριστές είναι άριστη και αυτό φυσικά οφείλεται και στο ιδανικό ξεκίνημα με τη νίκη επί του Ατρομήτου.

Στόχος αποτελεί η πρώτη εκτός έδρας νίκη, στο Καυτανζόγλειο, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το πρώτο τοπικό ντέρμπι της σεζόν, που μετρά κάτι παραπάνω στον χυχολογικό τομέα.

Κατά τα άλλα, ο Ιομάρ Μαζίνιο δεν θα αλλάξει την επιτυχημένη, όπως εξελίχθηκε, συνταγή της πρεμιέρας. Ο 43χρονος τεχνικός θα επιμείνει στους δέκα από τους ένδεκα, που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Μάλιστα θα εμπιστευθεί και τον Σεμπάστιαν Αμπρέου που αποθεραπεύτηκε πλήρως. Μοναδική αλλαγή αναμένεται να είναι αυτή στο δεξί άκρο της μέσο επιθετικής γραμμής. Την θέση του Φρανθίσκο Χαβίτο αναμένεται να πάρει ο Τόνι Κάλβο, ο οποίος έδειξε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο 43χρονος τεχνικός τόνισε στους παίκτες του ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα που διαθέτουν. Ο Άρης θα προσπαθήσει να επιβάλλει το δικό του ρυθμό και να χτυπήσει με τις αντεπιθέσεις. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται σήμερα με μια προπόνηση, στο τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το ντέρμπι.

Στην πατρίδα του θα βρεθεί ο Νάτσο Γκαρσία ο οποίος κλήθηκε στην εθνική του ομάδα για τα δύο παιχνίδια με Παραγουάη στις 5 Σεπτεμβρίου και το Εκουαδόρ (εκτός έδρας) στις 9 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: