Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Εκτός ομάδας για 20 μέρες ο Τζεμπούρ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Από τα γραφεία της ΠΑΕ πέρασε το μεσημέρι ο... αδιόρθωτος Ράφικ Τζεμπούρ, όπου είχε συνάντηση με τον Νίκο Θανόπουλο. Ο πρόεδρος της Ένωσης έβγαλε σε εικοσαήμερη άδεια τον επιθετικό της Ένωσης κάτι που επιθυμούσε και ο ίδιος. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός έχει υποπέσει σε αρκετά συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα τις τελευταίες ημέρες και πλέον είναι ξένο σώμα για την ομάδα.

Ο Νίκος Θανόπουλος δεν… χαρίστηκε αυτή τη φορά στον ατίθασο Τζεμπούρ. Τις προηγούμενες φορές τόσο ο πρόεδρος της Ένωσης όσο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έκαναν υπομονή για χάρη του ταλέντου του αλλά ο κόσμος έφτασε στο χτένι μετά τα τελευταία γεγονότα.

Για όσους δεν θυμούνται τα τελευταία κατορθώματα του Τζεμπούρ αρκεί να θυμίσουμε πως την Παρασκευή άργησε μισή ώρα να πάει στην προπόνηση και το Σάββατο σε προπόνηση-χαλάρωμα (!) αντέδρασε και κλότσησε μπάλες όταν δόθηκε εντολή για μία άσκηση. Ο Μπάγεβιτς αποφάσισε να τον διώξει από την προπόνηση και σε εκείνο το σημείο ο Τζεμπούρ εξερράγη και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Ο Τζεμπούρ απολογήθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι στον Θανόπουλο και στη συνέχεια του δόθηκε εικοσαήμερη άδεια ώστε να… ηρεμήσει. Αυτό το διάστημα ο παίκτης δεν θα έχει την υποχρέωση να εμφανίζεται στις προπονήσεις της ομάδας και θα πρέπει να βρει μία λύση για την συνέχεια της καριέρας του. Σε περίπτωση που ο ίδιος θέλει να κάνει προπόνηση τότε αυτό θα το κάνει μόνος του.

Από την ΑΕΚ δεν υπολογίζεται ως ποδοσφαιριστής της ομάδας αλλά ως περιουσιακό στοιχείο και αυτό που μένει είναι να έρθει μία πρόταση για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Πλέον το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά ο Νίκος Θανόπουλος καθώς ο Μπάγεβιτς «κουράστηκε» με τα τερτίπια του Τζεμπούρ και όπως δήλωσε δεν θέλει να ασχοληθεί ξανά με το θέμα. Μετά το πέρας των 20 ημερών θα υπάρξει νέο ραντεβού του παίκτη με τον πρόεδρο της ΑΕΚ για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: