Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Κάκωση στο γόνατο ο Κατσιαμπής


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Η επόμενη μέρα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο και της ήττας με 1-0 βρήκε τους «κυανόλευκους» να αξιολογούν τα προβλήματα, που προέκυψαν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, σε επίπεδο τραυματισμών.


Ο σχετικός απολογισμός είναι μάλλον θετικός, καθώς ο Τάσος Κατσαμπής ταλαιπωρείται μεν από μία κάκωση στο αριστερό γόνατο, που του προξένησε κτύπημα αντιπάλου. Ελπίζεται ωστόσο ότι το αιμάτωμα, που προκλήθηκε και οι ενοχλήσεις θα υποχωρήσουν και στην πορεία της εβδομάδας θα επανέλθει στις προπονήσεις, για να είναι ετοιμοπόλεμος στην προσεχή αναμέτρηση του Σαββάτου (19/09) με την Λάρισα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Σήμερα, ο αρχηγός της ομάδας του Ηρακλή ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Από εκεί και πέρα ο Χαβιέρ Μάρτος δεν έχει κάτι ανησυχητικό, μιας και ο λόγος αποχώρησής του από τον αγώνα ήταν οι αλλεπάλληλες και έντονες μυϊκές συσπάσεις (κράμπες) στα πόδια, που δεν του επέτρεπαν να συνεχίσει. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, με την παρέλευση κάποιου χρονικού διαστήματος και τη χαλάρωση, το πρόβλημα αποκαθίσταται, με συνέπεια ο Ισπανός αμυντικός να είναι και πάλι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Κατά τα άλλα, η αποστολή του Ηρακλή επέστρεψε το πρωί από την Αθήνα και οδηγήθηκε απευθείας στις εγκαταστάσεις της Μίκρας για προπόνηση με την οποία ξεκίνησε και η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Λάρισα. Όσοι δε αγωνίστηκαν χθες το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν ελαφρύ πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα και συμμετείχαν σε προπονησιακό διπλό με την Ομάδα Νέων.

Όσο για το αυριανό (15/09) πρόγραμμα του Ηρακλή αυτό περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση (16:00) στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: