Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΟΤΑΣΟΦ: «Δεν τράβηξε η επίθεση»

ΠΡΟΤΑΣΟΦ: «Δεν τράβηξε η επίθεση»

Καθόλου ικανοποιημένος δεν έμεινε ο Όλεγκ Προτασοφ από την προσπάθεια των παικτών του κυρίως στην επιθετική λειτουργία. Το γεγονός ότι η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες δεν το εκμεταλλεύτηκε ο Ηρακλής και έτσι δεν κατάφερε να σκοράρει:
«Δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας απέναντι μας μια καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Είχαμε τις δυνατότητες για κάτι καλύτερο αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ και πάλι από στημένη φάση. Αυτό είναι κάτι μου θα πρέπει να μας προβληματίσει».
Συνεχίζοντας ο Ουκρανός τεχνικός αναφέρθηκε στην αποβολή του Σκόκο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες δεν μπορέσαμε να ανοίξουμε την άμυνα της. Ούτε με κάθετες μπαλιές, ούτε όμως και από τα πλάγια. Αυτό δεν μας έδωσε την δυνατότητα να περάσουμε την μπάλα στη αντίπαλη περιοχή. Θα πρέπει να διορθώσουμε την επιθετική μας λειτουργία. Θα το κάνουμε αυτό μέσα από τις προπονήσεις». Επιστρέφοντας στην χθεσινή αναμέτρηση ο τεχνικός του Ηρακλή συμπλήρωσε: «Από την στιγμή που δεν κατορθώσαμε να κρατήσουμε στην κατοχή μας την μπάλα δεν είχαμε τύχη για κάτι καλύτερο. Αποφάσισα να αντικαταστήσω τον Ντιέ προκειμένου να γίνει περισσότερο επιθετική η ομάδα, αλλά δεν το πετύχαμε».

Μπάγεβιτς: «Θα μπλέκαμε ελέω Σκόκο»

Η νίκη μέτρησε περισσότερο για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς που έμεινε ικανοποιημένος μόνο από την εμφάνιση στο α΄ μέρος από την ομάδα. «Παίξαμε ένα καλό ημίχρονο και κατορθώσαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Αν είχαμε ευστοχήσει στο πέναλτι τότε τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά και το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο. Ωστόσο η αποβολή του Σκόκό μας έβαλε σε μπελάδες και θα μπορούσαμε να είχαμε μπλέξει σε περιπέτειες». Συνεχίζοντας ο τεχνικός της ΑΕΚ είπε για την ομάδα του: «Μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα από αυτή την ομάδα γιατί έχει μεγάλες δυνατότητες. Νομίζω ότι πλέον διαθέτουμε λύσεις και μπορούν να έρχονται παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν». Όσο για την παρουσία του Γιάχιτς και ειδικότερα στην επίθεση της ΑΕΚ διευκρίνισε: «Ο Γιάχιτς είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Τον γνωρίζω από την παρουσία του στην Βοσνία. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις και να βοηθήσει την ομάδα. Για αυτό και τον εμπιστεύτηκα».
Πάντως ο Μπάγεβιτς ρωτήθηκε για τον Τζιμπούρ και είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να πω το παραμικρό για τον Τζιμπούρ. Είναι καθαρά πλέον θέμα προέδρου. Πάντως θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την βοήθεια που μας έδωσαν όταν είχαμε μείνει με δέκα παίκτες».Πηγη Metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: