Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Champions League Πρεμιέρα στους ομίλους

επιμέλεια-Tenorio !

Η αυλαία της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ανοίγει το βράδυ της Τρίτης και η πρεμιέρα στα γκρουπ περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.



Το ΑΠΟΕΛ μετά την ιστορική πρόκριση επί της Κοπεγχάγης στην παρθενική του συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλντερόν". Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται με το...καλημέρα εκτός έδρας αντιμετωπίζοντας τη Μπεσίκτας στην Τουρκία ενώ και η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται μακριά από τη βάση της με αντίπαλο τη Ζυρίχη στην Ελβετία.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι αναμετρήσεις της Γιουβέντους με την Μπορντό στην Ιταλία αλλά και της Μαρσέιγ με την Μίλαν στην Γαλλία.Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής στους τέσσερις πρώτους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης:

1ος όμιλος:Ποδαρικό με το δεξί θα επιδιώξει να κάνει η Γιουβέντους στην έδρα της αντιμετωπίζοντας την Μπορντό(21:45-ΝΟVASPORTS 7). Οι "μπιανκονέρι" έχουν αλλαγές στο ρόστερ τους σε σχέση με πέρυσι με πιο σημαντική την προσθήκη του Ντιέγκο και φιλοδοξούν να φτάσουν ψηλά στη διοργάνωση.

Από την άλλη πλευρά οι Γάλλοι με ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε απέναντι σε ένα από τα φαβορί του ομίλου θα αυξήσουν με το καλημέρα σημαντικά τις ελπίδες τους για πρόκριση. Στη δεύτερη αναμέτρηση του γκρουπ, η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει στο Ισραήλ τη Μακάμπι Χάιφα.

Οι "Βαυαροί" θα κυνηγήσουν το τρίποντο για να βρεθούν σε θέση ισχύος από νωρίς απέναντι στους γηπεδούχους που επιστρέφουν στους ομίλους με στόχο κυρίως την τρίτη θέση και τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ.

2ος όμιλος: Η Βόλφσμπουργκ εντυπωσίασε πέρυσι στην Μπουντεσλίγκα και πλέον ετοιμάζεται να συμμετάσχει και στα "σαλόνια" της Ευρώπης. Η γερμανική ομάδα αρχίζει τις υποχρεώσεις της στην έδρα της κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι Ρώσοι με προπονητή πλέον τον πρώην τεχνικό της Τότεναμ και της Σεβίλλης, Χουάντε Ράμος θα επιδιώξουν να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα για να αποκτήσουν προβάδισμα για τη συνέχεια.

Στον άλλο αγώνα στην Τουρκία κόντρα στη Μπεσίκτας(21:45-ΝΟVASPORTS 3) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς πλέον τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην σύνθεση της φιλοδοξεί παρόλα αυτά να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης και θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί ώστε να βάλει από νωρίς τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη πλευρά με όπλο την έδρα θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους με ένα θετικό αποτέλεσμα για να έχουν περισσότερες ελπίδες για τη συνέχεια.

3ος όμιλος: Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η πρωταθλήτρια των μεταγραφών με την απόκτηση των Κακά, Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπενζεμά μεταξύ άλλων να ξεχωρίζει στο θερινό παζάρι και πλέον με ένα γαλαξία αστέρων στο ρόστερ της, θέλει να ανέβει και στην κορυφή της Ευρώπης.

Η "Βασίλισσα" αντιμετωπίζει στην Ελβετία τη Ζυρίχη(21:45-NOVASPORTS 4) και θέλει να δείξει με το καλημέρα ότι θα είναι και από τα φαβορί της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στον άλλο αγώνα η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει την Μίλαν(21:45-ΝΟVASPORTS 6) που επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Οι Μασσαλοί έχουν αλλαγές στο ρόστερ τους και θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν το "Βελοντρόμ" για να ξεκινήσουν με το δεξί στον όμιλο. Οι "ροσονέρι" από την άλλη πλευρά έχουν ξεκινήσει απογοητευτικά τη σεζόν με τον Λεονάρντο στο τιμόνι και σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα θα λειτουργήσει θετικά και στην ψυχολογία τους για τη συνέχεια.

4ος όμιλος:Η Τσέλσι με τον Κάρλο Αντσελότι πλέον στην τεχνική της ηγεσία έχει υψηλές βλέψεις και με τον αέρα της πρωτοπόρου στην Πρέμιερ Λιγκ, θέλει να κάνει καλή αρχή και στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου στόχος της είναι να φτάσει έως το τέλος του δρόμου.

Αντίπαλος της θα είναι η Πόρτο που έχει σημαντικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της και τον...δικό μας Φερνάντο Μπελούτσι πλέον στην σύνθεση της. Οι "δράκοι" που έχουν μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση θα προσπαθήσουν να αποδράσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από το "Στάμφορντ Μπριτζ".

Το ΑΠΟΕΛ εξάλλου κάνει πρεμιέρα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την πρόκριση επί της Κοπεγχάγης και αντιμετωπίζει στην Μαδρίτη την Ατλέτικο(21:45-ΝΟVASPORTS 2).

Η ομάδα της Κύπρου η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα έχει εκπρόσωπο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν πήρε τυχαία το εισιτήριο για τα γκρουπ.

Στους "ροχιμπλάνκος" από την άλλη πλευρά,το κλίμα δεν είναι το καλύτερο λόγω της κόντρας των οπαδών με την διοίκηση και ένα θετικό ξεκίνημα στους ομίλους μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού θα βοηθήσει ώστε να επιστρέψει η ηρεμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: