Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Ψιθυροι......................

Μολις τέλειωσε η κούρσα του Μπολτ άρχισε να αδειάζει το Καυτανζόγλειο. Ο κόσμος δεν σταματούσε να κάνει φασαρία, εκστασιαμένος από τον τζαμαϊκανό, γι΄ αυτό και ο αφέτης των 110μ. εμπόδια αναγκάστηκε να ζητήσει 4 φορές από τους φιλάθλους να κάνουν ησυχία για να αρχίσει η κούρσα.


Η Τζέτερ χρέωσε στα... σουβλάκια το εκπληκτικό 10.67 (3η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών) που σημείωσε στο grand prix της Θεσσαλονίκης. "Εφαγα πέντε σουβλάκια με γύρο και αυτά με βοήθησαν να τρέξω πιο γρήγορα", είπε χαριτολογώντας η αμερικανίδα σπρίντερ.


Εντονη ήταν η φημολογία στην Θεσσαλονίκη ότι ο Μπολτ ήταν απογοητευμένος επειδή του χρωστούσαν λεφτά από την προηγούμενη επίσκεψή του στην Ελλάδα. Ο τζαμαϊκανός δεν φαίνεται... ζεστός να ξαναέρθει στην χώρα μα

Μαντάρα τα έκανε ο διαιτητής Ταλιαβέντο στην αναμέτρηση της Τζένοα με τη Νάπολι (4-1). Ο ιταλός θα διευθύνει το ματς του Παναθηναϊκού με τη Γαλατασαράι για το Europa Leagu

Υπό τους ήχους του Ζορμπά έγινε η παρουσίαση των αθλητών των 200μ. στον τελικό των grand prix της Θεσσαλονίκης. Ο Ουσέιν Μπολτ έδωσε για ακόμα μια φορά το δικό του σόου παριστάνοντας με τα χέρια του ότι παίζει... μπουζούκι προκαλώντας τον ενθουσιασμό των φιλάθλων

"Ακριβά εισιτήρια / Νόμος Ορφανού-Ιωαννίδη / Δημοσιογραφίσκοι / Κάρτα φιλάθλου / Κάμερες / Αστυνομοκρατία / Ονομαστικά εισιτήρια... Και το γήπεδο αδειάζει συνεχώς". Το παραπάνω "πανό" είχαν αναρτήσει ο σύνδεσμος φιλάθλων Αστέρα Τρίπολης "Tigers Club" στο ματς με τον ΠΑΟΚ εκφράζοντας την διαμαρτυρία τους.

Το grand prix της Θεσσαλονίκης ήταν ο τελευταίος αγώνας της 37άχρονης γερμανίδας ακοντίστριας Στέφι Νέριους, η οποία φορούσε στο κεφάλι μια κορδέλα που έγραφε "αντίο" στα γερμανικά, αγγλικά και ελληνικά.

Η ρωσίδα Αμπακούμοβα, η οποία κυριάρχησε στον ακοντισμό στο grand prix της Θεσσαλονίκης, αγωνίστηκε χωρίς προθέρμανση, καθώς κάποιος μετακίνησε το σημάδι που είχε βάλει στο διάδρομο. Ο κόσμος βοήθησε την ρωσίδα ακοντίστρια να βρει τον... ένοχο, αλλά αυτός δεν παραδέχτηκε το λάθος του.

Πανικός έγινε στην μεικτή ζώνη, μόλις έκαναν την εμφάνισή τους οι Τάισον Γκέι και Γέλενα Ισινμπάγιεβα. Οι δύο πρωταγωνιστές της πρώτης μέρας (12/9) του WAF της Θεσσαλονίκης συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων που ήθελαν να τους αποσπάσουν μια δήλωση.

Ασχημη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι υπήρχαν άδεια καθίσματα στην εξέδρα των επισήμων το Σάββατο (12/9) στο Καυτανζόγλειο, στην πρώτη μέρα του τελικού των grand prix.

Δεν υπάρχουν σχόλια: