Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Θάνος μπήκε και... καθάρισε για τον Πιερικό!


Θάνος και Τασίδης πανηγυρίζουν Ο Πιερικός και ο Παναιτωλικός διαφήμισαν το ποδόσφαιρο στο μεταξύ τους παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής στη Β' Εθνική, ωστόσο μόνο οι Κατερινιώτες το... χάρηκαν αφού επικράτησαν 2-0 με γκολ του Θάνου στο 87' και στο 94'. Ο παίκτης είχε μπει στο ματς μόλις στο 78'!

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν είχαν κατορθώσει να τις αξιοποιήσουν ως το 87' και όλα έδειχναν πως θα συμβιβαστούν με το βαθμό της ισοπαλίας.

Εντούτοις, η έμπνευση του Μάκη Κατσαβάκη να χρησιμοποιήσει τον Θάνο στο ματς, ως αλλαγή στο 78' αποδείχθηκε... χρυσή μιας και ο επιθετικός του Πιερικού εννέα λεπτά αργότερα, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Αγρινίου. Ο ίδιος παίκτης στο 94' αξιοποίησε την ασίστ του Ολγκίν και με κοντινό πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Πάντως, μέχρι το άνοιγμα του σκορ, γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι αναζήτησαν το γκολ και είχαν πολλές ευκαιρίες. Ομως, οι πολύ καλές επεμβάσεις των τερματοφυλάκων Κοτταρά και Μπαμπανιώτη αλλά και η αστοχία στην τελική προσπάθεια, είχαν ως συνέπεια το 0-0 να διατηρείται μέχρι που ανέλαβε δράση ο Θάνος...

Πιερικός (Μάκης Κατσαβάκης): Κοτταράς, Εξουζίδης, Μανουσαρίδης, Τασίδης, Καλλιμάνης, Παντελιάδης, Πέντα (74' Τσιτλακίδης), Ντεμπελέ (61' Γκουγκουλιάς), Μακρής (78' Θάνος), Μαρτίνες, Ολγκίν.
Παναιτωλικός (Σίνισα Γκόγκιτς): Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Μόρετς, Μπελεβώνης (71' Παλαιολόγος), Δέντσας, Μαρτελότο (53' Θεοδωρίδης), Λόπες, Ζουρούδης, Χάντζιτς (61' Μπαϊκαρά), Γκούρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: