Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Εξετάζουν τα συν και τα πλην στον Αρη

Ο Κούσας μαρκάρει τον Κάμπορα Το θετικό πρόσημο από τη νίκη με τον ΠΑΣ και η μέτρια εμφάνιση δεν ήταν τα μοναδικά στοιχεία που επαναξετάζονται από τους υπεύθυνους του Aρη, από τους τεχνικούς της ομάδας και τα υπόλοιπα στελέχη του αγωνιστικού τμήματος. Υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν τραυματίες.

Ο λόγος για τους δύο τραυματισμούς ποδοσφαιριστών του Aρη και πιο συγκεκριμένα των Ρονάλντο Γκιάρο και του σκόρερ, Μεχντί Ναφτί. Ο Βραζιλιάνος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο γιατί ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στον αυχένα (πάσχει από αυχενικό σύνδρομο.

Ο Γαλλοτυνήσιος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό ώμο γιατί δέχθηκε χτύπημα κατά την διάρκεια του αγώνα. Ο γιατρός της ομάδας Βαγγέλης Πανταζής τους εξέτασε και εκτίμησε ότι και οι δύο θα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την προετοιμασία του Αρη και να αγωνιστούν στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Θα χρεαστεί να ξεκουραστούν για μια-δυό μέρες και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.


Φλάβιο: Δύσκολη αποστολή
Ο Φλάβιο Ντε Σοούζα επιλέχθηκε να πάρει φανέλα βασικού αντί του Ντάρσι Νέτο και κάλυψε με επάρκεια την θέση του, βοηθώντας και αυτός από την μεριά του να φτάσουν οι «κίτρινοι» στη νίκη. Σε δηλώσεις του για το παιχνίδι, ο Φλάβιο στάθηκε στην ψυχολογική βοήθεια που του έδωσε η παρουσία του στο αρχικό σχήμα:

«Είναι πολύ σημαντικό το ότι με εμπιστεύτηκε ο προπονητής μου στη βασική ενδεκάδα. Κάθε ευκαιρία που δίνεται θέλω να την εκμεταλλευτώ και να δείξω ότι μπορώ να βοηθήσω», για να συμπληρώσει σε ότι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι: «Η ομάδα μπορεί να μην έπαιξε πολύ καλά, αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτό. Πρέπει να κρατάμε τα θετικά στοιχεία και αυτά μέχρι στιγμής είναι πολλά. Για παράδειγμα δεν έχουμε δεχτεί γκολ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε συγκεντρώσει εφτά από τους εννιά βαθμούς και αυτό είναι που μένει. Καλύτερα να μην έχουμε τις εντυπώσεις, αλλά να ανεβαίνουμε συνεχώς στη βαθμολογία. Είναι αλήθεια ότι ήμασταν λίγο στατικοί, αλλά έχουμε δείξει ότι έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο, γιατί υπάρχει ποιότητα. Στο κοντινό μέλλον θα φανεί».

Και πρόσθεσε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Αυτό που πρέπει να πούμε, είναι ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ήταν δυνατό και αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να δουλέψουμε σε αυτή την κινητικότητα που είχαμε σε κάποια λεπτά του αγώνα, ώστε να την έχουμε περισσότερο χρόνο. Όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίζουν αυτές που βρίσκονται στη κορυφή. Από εκεί και πέρα εμείς είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στη συνέχεια. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και εκεί πρέπει να διατηρηθούμε σε αυτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: