Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Μετράει μέρες...


Ο Τιμούρ Κετσπάγια στην αναμέτρηση με την Σέριφ στην Μολδαβία Με το ένα πόδι στην έξοδο βρίσκεται ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά την απογοητευτική εμφάνιση του Ολυμπιακού με την Καβάλα και το 0-0 που στέρησε απο τους "ερυθρόλευκους" δύο πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος αφήνοντας τους μακριά απο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Βέβαια το θέμα για τον Ολυμπιακό δεν ήταν τόσο η ισοπαλία και η "γκέλα" με την νεοφώτιστη ομάδα αλλά το γεγονός ότι για άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός του Κετσπάγια δεν έπεισε. Σαφέστατα και κάτω απο άλλες συνθήκες θα μπορούσε κανείς να πει πως ο Κετσπάγια έχει κάθε λόγο να θεωρεί πως βάλλεται απο παντου, φωνάζοντας ουσιαστικά στην συνέντευξη Τύπου πως θέλει μια ευκαρία και πως δεν πρέπει να τον κρεμάσουν στον Παρθενώνα, όμως το θέμα δεν ήταν απλά η Σαββατιάτικη εμφανιση και η ισοπαλία με την Καβάλα.

Τα προβλήματα στον Ολυμπιακό του Κετσπάγια άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια μετά την τραγική εμφάνιση κόντρα στην Σερίφ όταν όλος ο κόσμος στο Καραισκάκη φώναζε "αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό" παρά την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την ίδια ώρα αρκετοί τραυματισμοί και θλάσεις δημιουργούσαν ερωτηματικά ενώ οι μουρμούρες στα αποδυτήρια κατά του τεχνικού επιτελείου της ομάδας για την συμπεριφορά τους αλλά και για την ποιότητα της δουλειάς που κάνουν όλο και μεγάλωναν. Τα κάκιστα απότελέσματα στις εργομετρικές εξετάσεις και η εικόνα μιας κουρασμένης ομάδας Σεπτέμβριο μήνα ήρθαν να ενισχύσουν το όλο κλίμα που εκτινάχθηκε στο "κόκκινο" με τον διασυρμό απο τον Εργοτελη στο φιλικό.

Το Σάββατο πολλοί περίμεναν πως τα προβλήματα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο, όπως και ο Σωκράτης Κόκκαλης για αυτό άλλωστε έπαιξε άμυνα στις δηλώσεις του την Παρασκευή και ζήτησε συσπείρωση, όμως σίγουρα δεν πίστευε πως μπορεί να πάει τόσο χάλια η ομάδα. Έτσι, μετά την γκέλα της Καβάλας το ματς με την Αλκμααρ είναι ζωής και θανάτου για τον Κετσπάγια. Εκτός και αν δεν προλάβει καν να είναι την Τετάρτη στον πάγκο του Ολυμπιακού...

Όπως και να έχει όμως έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα για να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία ο Κετσπάγια θα πρέπει να κάνει εντυπωσιακά πράγματα μέσα στον Σεπτέμβριο, καθώς και με τους Ολλανδούς αν την "γλιτώσει" θα κρίνεται στην Τούμπα και ούτω καθεξής...

Τα ονόματα άλλωστε των Αλεξανδρή, Κοβάσεβιτς, Τζόρτζεβιτς ακούγονται έντονα στην "πιάτσα" την στιγμή που επισήμως απο τον Ολυμπιακό τηρούν σιγή ιχθύος. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε πως υπάρχουν και αρκετοί καλοί ξένοι προπονητές άνεργοι την δεδομένη χρονική περίοδο.

Στον αγώνα της Τετάρτης με την Αλκμαάρ για την πρώτη αγωνιστική του 8ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ στρέφεται η προσοχή της ομάδας, καθώς ξεκίνησε, με την προπόνηση που έγινε την Κυριακή το βράδυ (19:00) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Καβάλα ή στο μεγαλύτερο διάστημα του, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Ντουντού λόγω μιας φλεγμονής στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού άκρου ποδός, η οποία δεν εμπνέει ανησυχία, ακολούθησε το πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο, ενώ οι Μαρέσκα και Σοϊλέδης ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Τη Δευτέρα, οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: