Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Μπολτ: «Ώρα για ξεκούραση»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Περήφανος για όσα πέτυχε τη φετινή σεζόν και τα παγκόσμια ρεκόρ που έσπασε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Βερολίνο (στα 100μ. με 9,58 δευτερόλεπτα και στα 200μ. 19,19 δευτερόλεπτα) δήλωσε ο Ουσέιν Μπολτ, μετά το τέλος του World Athletics Finals στο Καυτανζόγλειο. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ απουσιάζει περίπου τρεις μήνες από την πατρίδα του και τόνισε πως εκείνο που του λείπε είναι η ξεκούραση.

«Προφανώς όταν φθάσω στην Τζαμάικα θα υπάρχει κάποια υποδοχή. Θα υπάρχουν κάποιοι από την κυβέρνηση θα δώσω και συνέντευξη Τύπου, αλλά μετά θα πάω σπίτι μου και θα ξεκουραστώ όσο περισσότερο μπορώ. Δεν είμαι ο τύπος της… παραλίας. Προτιμώ να μένω στο σπίτι και να περνώ την ώρα μου παίζοντας μουσική και βίντεογκειμς», δήλωσε ο 23χρονος αθλητής.

Στη συνέχεια, ο παγκόσμιος ρέκορντμαν, ανέφερε: «Χαίρομαι που ακυρώθηκαν οι αγώνες στην Σανγκάι και την Νταεγού και έχω έτσι την ευκαιρία να επιστρέψω νωρίτερα στην πατρίδα μου. Λείπω δύο μήνες, δύο εβδομάδες και δύο μέρες. Και δε βλέπω την ώρα να επιστρέψω. Ηταν μια μεγάλη σεζόν και είμαι πραγματικά περήφανος για τα όσα έχω πετύχει. Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Και στόχος μου είναι να βελτιώνομαι χρόνο με το χρόνο».

Ερωτηθείς ποιο αγώνισμα θα επέλεγε για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, ο Μπολτ απάντησε: «Για τη νέα σεζόν δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, θα μιλήσω με τον προπονητή μου και τον ατζέντη μου και θα συζητήσουμε τι πρέπει να κάνω. Σε ό, τι αφορά την επιλογή μου ανάμεσα στο μήκος και τα 400μ., επιλέγω 100% μήκος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: