Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Κόβει τους «Ευρωπαίους» ο Μαραντόνα!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την απόφαση να αφήσει εκτός εθνικής Αργεντινής τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ευρώπη πήρε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα εν όψει των κρίσιμων αγώνων με το Περού και την Ουρουγουάη, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.

Οι ομοσπονδιακός τεχνικός της «αλμπισελέστε» απογοητεύτηκε από την απόδοση αρκετών από τους παίκτες που έπαιξαν στο παιχνίδι με τη Βραζιλία και την Παραγουάη. Ο 49χρονος προπονητής σκέφτεται να πάρει δραστικά μέτρα και θα καλέσει στην ομάδα του ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Αργεντινής.

Ο «Ευρωπαίοι» που είχαν κληθεί τελευταία φορά από τον «Ντιεγκίτο» ήταν οι: Σέρχιο Ρομέρο (Άλκμααρ), Μαριάνο Αντούχαρ (Κατάνια), Χουάν Πάμπλο Καρίθο (Ρεάλ Σαραγόσα), Νικολάς Μπουρντίσο (Ρόμα), Γκάμπριελ Χάιντσε (Μαρσέιγ), Χαβιέρ Ζανέτι (Ίντερ), Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι (Νιούκαστλ), Νίκολας Παρέχα (Εσπανιόλ), Φερνάντο Γκάγκο (Ρεάλ Μαδρίτης), Χαβιέρ Μασεράνο (Λίβερπουλ), Ζέσους Ντατόλο (Νάπολι), Εζεκιέλ Λαβέτσι (Νάπολι), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Αγκουέρο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντιέγκο Μιλίτο (Ίντερ), Λισάνδρο Λόπεζ (Λιόν).

Η «Ole» αναφέρει πως ακόμη και ο Λιονέλ Μέσι δεν αναμένεται να προσκληθεί από τον Μαραντόνα για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μάλιστα, ο τεχνικός της Αργεντινής σκοπεύει να ρωτήσει τον μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα και τους Αγκουέρο, Χάιντσε για ποιον λόγο δεν αποδίδουν με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, όπως με τους συλλόγους τους.

Εν τω μεταξύ, ο Μαραντόνα ήταν προγραμματισμένο να συναντηθεί σήμερα (14/09) με τον Κάρλος Μπιλάρδο και τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Χούλιο Γκραντόνα, για να συζητήσουν για το μέλλον του. Παρόλα αυτά, επέλεξε να ταξιδέψει στην Ευρώπη, χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: