Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Πάμπλο Γκαρσία: «Καλύτεροι με Ολυμπιακό»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής στην Τούμπα απέναντι στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο μέσος του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος αντικατέστησε οκτώ λεπτά μετά την έναρξη της χθεσινής συνάντησης τον τραυματία Βιτόλο (υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο και σήμερα θα ξεκαθαριστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του).

«Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε» τόνισε ο Ουρουγουανός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες. «Αξίζαμε τη νίκη, καθώς προηγηθήκαμε και είχαμε τον έλεγχο. Από δικό μας λάθος όμως ο αντίπαλος μας ισοφάρισε και μπήκε στο ματς. Πιέσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να προηγηθούμε εκ νέου».

Φιλομένο: Αδιάφορη "υποδοχή"
Με ανάμικτα συναισθήματα υποδέχτηκαν οι φίλοι του Αστέρα τον Λούσιο Φιλομένο στην πρώτη επιστροφή του Αργεντινού στην Τρίπολη μετά τη μεταγαρφή του στον ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος επιθετικός αντικατέστησε στο 75' τον Βλάνταν Ιβιτς και κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ελάχιστοι ήταν αυτοί που τον αποδοκίμασαν. Πριν από την έναρξη του αγώνα ο Φιλομένο επισκέφτηκε τους πρώην συμπαίκτες του στα αποδυτήρια, ενώ οι αγκαλιές και τα φιλιά με όλους όσους συνάντησε και μετά το τέλος του αγώνα είχαν την τιμητική τους.

Μαζί Γκαγκάτσης, Ζαγοράκης
Με ιδιαίτερη αγωνία παρακολούθησαν το παιχνίδι οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Βασίλης Γκαγκάτσης. Οι δύο άνδρες πανηγύρισαν το γκολ του Γιώργου Φωτάκη, ενώ ένα λεπτό αργότερα σηκώθηκαν και πάλι από τις θέσεις τους, όταν ο «δικέφαλος» του Βορρά έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: