Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

"Καταραμένο" γήπεδο για τον Βιτόλο


Ο Βιτόλο σε προσπάθειά του στο παιχνίδι με την Χερενφέιν Την περσινή σεζόν, στις 7 Μαρτίου, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής υπέστη το σοβαρότερο τραυματισμό στην καριέρα του, (κάταγμα στο ζυγωματικό) που τον άφησε αρκετές εβδομάδες εκτός γηπέδων. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Βιτόλο ως παίκτης του Aρη τότε, γνώρισε και μια οδυνηρή ήττα με 4-0.

«Ό,τι έγινε, έγινε. Όλα ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Το ότι θα επιστρέψω και πάλι σε αυτό το γήπεδο δεν μου προκαλεί κανένα απολύτως συναίσθημα. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Στο μυαλό μου υπάρχει ένα πράγμα και αυτό είναι η νίκη κόντρα στον Αστέρα. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα και πρέπει να φύγουμε από την Τρίπολη με το διπλό».

Το «διπλό» δεν ήρθε ποτέ. Ο ΠΑΟΚ υποχρεώθηκε σε ισοπαλία και έχασε μοναδική ευκαιρία να αποσπάσει τους βαθμούς της νίκης σε μια δύσκολη έδρα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Βιτόλο τραυματίστηκε και πάλι. Οι δηλώσεις του, λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση της Τρίπολης δεν έπεισαν. Ο Ισπανος είναι υποχρεωμένος να μείνει για μερικές εβδομάδες εκτός δράσης, ίσως και ένα μήνα, κάτι που θα διαπιστωθεί σήμερα εφόσον βγουν τα αποτελέσματα μια μαγνητικής τομογραφίας και την οποία θα δει ο γιατρός του ΠΑΟΚ.


Η συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει σήμερα τη νέα της γενική συνέλευση και πάλι στο «Παλατάκι», στην Πυλαία. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», Αρ. ΜΑΕ 99130/06Β/86/77, σύμφωνα με το Νόμο 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιριών» όπως ισχύει και το Καταστατικό της, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 14η Σεπτεμβρίου 2009, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ (Παλατάκι), Αντώνη Τρίτση 12, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
* Διερεύνηση εκλογής αιρετής διοίκησης.
* Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 13α Κ.Ν. 2190/20 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 6 Κ.Ν. 2190/20.
Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.
* Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις
Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας.
Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.

Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι κύριοι Μέτοχοι, πρέπει σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιριών», όπως ισχύει και το Καταστατικό της Εταιρίας να καταθέσουν τις μετοχές τους ή τους προσωρινούς τίτλους τους, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη για τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας στη Θεσσαλονίκη (Μικράς Ασίας- Γήπεδο Τούμπας) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Ελληνική Τραπεζική Εταιρία.

Εντός της ίδιας προθεσμίας πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών καθώς και τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα και έγγραφα αντιπροσώπευσης.

Οι Μέτοχοι για τους οποίους δεν έχουν εκδοθεί ή δεν έχουν παραλάβει τίτλους μετοχών, δικαιούνται συμμετοχή και ψήφο στην παρούσα Γενική Συνέλευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: