Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΙΝΤΕΡ: «Δεν φταίω εγώ για τα 50 χρόνια»

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε δηλώσεις ενόψει του παιχνιδιού της Ίντερ με τη Ρούμπιν Καζάν και για μια ακόμα φορά ήταν απολαυστικός. «Είμαι και εγώ πολύ απογοητευμένος επειδή είμαι εδώ για 15 χρόνια και τα πηγαίνουμε πάντα άσχημα στο Τσάμπιονς Λιγκ», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος.

Και συνέχισε: «Δεν θυμάμαι κάποιο εύκολο παιχνίδι επειδή όλα είναι δύσκολα. Το ίδιο ισχύει και τώρα. Η εμπειρία μου στην Τσέλσι ήταν καλή, όμως αποτελεί παρελθόν. Η εμπειρία μου στην Ίντερ είναι καλή, όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Πάντως δεν είναι δική μου ευθύνη αν η Ίντερ δεν έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ για περίπου 50 χρόνια. Η ιστορία μου στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι σύντομη. Έχω κερδίσει ένα Τσάμπιονς Λιγκ. Έχω παίξει σε τρεις ημιτελικούς και μία φορά αποκλείστηκα στο δεύτερο γύρο. Δεν έχω αποκλειστεί ποτέ στη φάση των ομίλων.

Πέρυσι οι εμφανίσεις μας στον όμιλο δεν ήταν θετικές. Δεν συμβάδισαν με τις δυνατότητές μας, όμως είχαμε πάρει την πρόκριση δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Στη συνέχεια αποκλειστήκαμε από τους πρωταθλητές Ευρώπης».

Η Ρούμπιν Καζάν δίνει το πρώτο εντός έδρας ματς της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και ο «εκλεκτός» έκανε την απαραίτητη αναφορά: «Καταλαβαίνω τη σημασία του εντός έδρας ντεμπούτου μίας ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι για τους οπαδούς είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Έχουν δει πολλά παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ στην τηλεόραση και τώρα θα έχουν την ευκαιρία να δουν και την ομάδα τους, στο δικό τους στάδιο, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όλο αυτό θα δώσει στους παίκτες ένα ξεχωριστό κίνητρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: