Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Θύμα χάκερ και η ΑΕΚ


Αραούχο και Μαντούκα δεν μπορούνα να πιστέψουν τη γκέλα της ΑΕΚ Μετά τον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ έπεσε θύμα των χάκερ. Όπως συνέβη στην περίπτωση των "ερυθρόλευκων", έτσι και σε αυτή των "κιτρινόμαυρων" η ομάδα "hack 4 fame" υπέκλεψε από τους υπολογιστές της Γράμμου 69-71 το οικονομικό αρχείο της εταιρίας και έδωσαν στη δημοσιότητα λίστα με τις δόσεις των συμβολαίων της σεζόν 2006-2007. Από την "Ένωση" δεν έχουν τοποθετηθεί επισήμως προς το παρόν...

Αρχηγική ομιλία του Καφέ στα αποδυτήρια
Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα μετά τις δύο εντός έδρας ήττες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μίλησε στους συμπαίκτες του ο Παντελής Καφές. Ο αρχηγός της ΑΕΚ δικαιολόγησε απόλυτα τη στάση του κόσμου μετά το χθεσινοβραδινό ντέρμπι, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι στην κουβέντα που έγινε στ΄ αποδυτήρια ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

"Κάναμε δύο ήττες στα ντέρμπι και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Πικράναμε τον κόσμο μας, που περίμενε ότι θα παρουσιάζαμε διαφορετικό πρόσωπο και δεν ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών τους. Με τον Ολυμπιακό δείξαμε ότι έχουμε καλή ομάδα, αλλά χθες οι αντιδράσεις του κόμου ήταν απόλυτα δικαιολογημένες", τόνισε ο Καφές, ο οποίος τόνισε πως η "κατάσταση ξέφυγε", ενώ συμπλήρωσε:

"Πρέπει να λειτουργήσουμε σαν ομάδα. Πρέπει από εδώ και πέρα να τα δώσουμε όλα σε όλα τα παιχνίδια και να δείξουμε την αξία της ΑΕΚ που φάνηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό". Από τους υπόλοιπους παίκτες κανείς δεν θέλησε να πάρει το λόγο.

Μαντούκα: "Όλα είναι πιθανά"
Το στίγμα του για τον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στην πρώην ομάδα του, την Μπενφίκα, την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ έδωσε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας, ο Γκουστάβο Μαντούκα. "Πρέπει να βγούμε από την άσχημη θέση που βρισκόμαστε το ταχύτερο δυνατό. Η Μπενφίκα διαθέτει πολύ καλή ομάδα και είναι το φαβορί, το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Στο γήπεδο όμως παίζουν 11 εναντίον 11 και όλα είναι πιθανά", τόνισε ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

"Τα καλά αποτελέσματα της Μπενφίκα έχουν κάνει αίσθηση στην Ελλάδα. Όλοι γνωρίζουν ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Πετυχαίνει 4-5 γκολ ανά αγώνα και δέχεται δύσκολα κάποιο τέρμα. Είναι μία πλήρης ομάδα, που παίζει πολύ οργανωμένα στην επίθεση και διαθέτει αυτοπεποίθηση. Η Μπενφίκα είναι πολύ επικίνδυνη στις στημένες φάσεις με παίκτες όπως ο Λουιζάο και ο Καρντόσο, ενώ εξαιρετικοί παίκτες είναι ο Αϊμάρ, ο Σαβιόλα και ο Ραμίρες. Διαθέτουν πολλούς παίκτες ποιότητας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: