Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Ζήτησαν εξηγήσεις!

paokprotiii.jpgΟ κόσμος του ΠΑΟΚ βλέποντας τις κακές εμφανίσεις της ομάδας στα τελευταία ματς και την απομάκρυνση από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα αποφάσισε να πάρει την κατάσταση... στα χέρια του. Έτσι μια ομάδα οργανωμένων οπαδών... διέκοψε για λίγο την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης και ζήτησε εξηγήσεις από τον Σάντος και τους παίκτες μετά την ολοκλήρωσή της.

Το πολύ άσχημο ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα, από την στιγμή μάλιστα που οι φιλοδοξίες τόσο μετά την περσινή πορεία, όσο και τις μεταγραφές, ήταν μεγάλες, έχουν φέρει για τα καλά την γκρίνια στο «στρατόπεδο» του... δικεφάλου του βορρά. Ο κόσμος που πάντα βρισκόταν και βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, μην μπορώντας να βλέπει αυτό το τραγικό θέαμα των παικτών του Φερνάντο Σάντος, βρέθηκε χθες στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής θέλοντας να ζητήσει εξηγήσεις από παίκτες και προπονητικό τιμ. Συγκεκριμένα το παρών στο προπονητικό κέντρο έδωσαν 200 και πλέον οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, τους ζήτησαν να αντιστρέψουν το συντομότερο δυνατό το κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα.

Ο κόσμος δεν είχε απειλητικές διαθέσεις και αυτό φάνηκε από το ότι δεν διέκοψαν την προπόνηση, εκτός της αρχικής και ολιγόλεπτης διακοπής και περίμεναν να ολοκληρωθεί για να μιλήσουν και να πουν μεταξύ άλλων: «Βρείτε τα και κάντε μία νέα αρχή. Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε πάντα δίπλα σας και θα σας στηρίζουμε ότι και να συμβεί. Αλλά πρέπει και εσείς από την πλευρά σας να καταλάβετε σε ποια ομάδα βρίσκεστε και πως πρέπει άμεσα να γυρίσετε τούμπα το άσχημο σερί και να επανέλθει ο ΠΑΟΚ στις νίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: