Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Επίσκεψη φιλάθλων στη Σουρωτή!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Εκατό και πλέον οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν... φιλική επίσκεψη στους παίκτες της ομάδας, κατά τη διάρκεια της προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Οι φίλαθλοι του «δικέφαλου» ζήτησαν από τον Φερνάντο Σάντος να διακόψει την προπόνηση γιατί ήθελαν να μιλήσουν στον ίδιο αλλά και στους ποδοσφαιριστές!

«Δεν τα έχουμε με σένα και δεν σε θεωρούμε υπεύθυνο για ό,τι γίνεται. Θέλουμε να μιλήσουμε στους παίκτες», είπαν στον Σάντος οι οπαδοί, οι οποίοι πήγαν στη Σουρωτή με δικό τους μεταφραστή! Αφού μαζεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές, οι Κονσεϊσάο, Γκαρσία, Χαλκιάς και Μαλεζάς βγήκαν μπροστά και άκουσαν τα παράπονά τους.

Οι οπαδοί, χωρίς να προκαλέσουν το παραμικρό πρόβλημα, εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας στο πρωτάθλημα και ζήτησαν από τον Σάντος και τους ποδοσφαιριστές να βελτιωθεί άμεσα η εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.

«Όποιος έχει πρόβλημα, όποιος δεν θέλει να μπαίνει αλλαγή ή όποιος προτιμάει τα μπουζούκια και τα ξενύχτια, το αντρίκειο είναι να σηκωθεί και να φύγει. Θα την πληρώσουμε εμείς την αποζημίωση» είπαν μεταξύ άλλων, θέτοντας τους παίκτες, προ των ευθυνών τους.

«Δεν παίζετε αυτό που μπορείτε και δεν ξέρουμε τι προβλήματα έχετε μεταξύ σας. Θέλουμε να ιδρώνετε τη φανέλα και για να παίζετε για την ομάδα. Δεν μ΄ αρέσει η συνολική εικόνα που βγάζετε και σήμερα ήρθαμε να μιλήσουμε πολιτισμένα. Αν δούμε και στη συνέχεια την ίδια εικόνα, θα ξανάρθουμε και η διάθεσή μας δεν θα είναι η ίδια», πρόσθεσαν.

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία των φιλάθλων αποχώρησε «αθόρυβα» και η προπόνηση συνεχίστηκε κανονικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: