Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Βιεϊρίνια: "Ψέμα ότι δεν υπάρχει καλό κλίμα"


Ο Βιειρίνια πανηγυρίζει Σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχε ο Αντελίνο Βιερίνια, στο NOVASPORTS, ήταν διατεθειμένος να βάλει σε μια σειρά ορισμένα ζητήματα που δεν είναι ευχάριστο να ακούγονται για τον ίδιο και γενικότερα για την ομάδα του.

«Είναι ψέματα ότι δεν έχουμε το ίδιο καλό κλίμα με πέρυσι. Τα αποτελέσματα δεν βοηθάνε και ο κόσμος λογικά ψάχνει τις αιτίες γιατί συμβαίνει και πάει το μυαλό του εκεί. Εγώ που τα βλέπω από μέσα διαπιστώνω ότι το κλίμα είναι το ίδιο καλό», είπε χαρακτηριστικά ο Βιερίνια.

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν: «Πέρυσι η ομάδα έκανε πολύ καλή σεζόν και οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες. Αλλά είναι δύσκολο να κάνεις την ίδια καλή σεζόν και ενδεχομένως ακόμα καλύτερη. Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες, θέλουν χρόνο για προσαρμογή, αλλά τώρα να καθόμαστε και να ακούμε για κλίκες, είναι ένα τεράστιο ψέμα».

Κατά τα άλλα, παρουσιάστηκε αισιόδοξος: «Το ξεκίνημα φέτος δεν είναι εφάμιλλο του περσινού. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, δεν έχουμε αλλάξει τον τρόπο δουλειάς και στα ματς δημιουργήσαμε ευκαιρίες βάσει των οποίων θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιμείνουμε. Σχεδόν σε όλα τα ματς ήμασταν καλύτεροι. Αυτό που μας λείπει είναι η αποτελεσματικότητα που μας διέκρινε πέρυσι».

Τέλος, σχολίασε όσα συμβαίνουν τελευταία στον ΠΑΟΚ και πως τον αντιμετωπίζει η διαιτησία. Αναφέρθηκε στον ακυρωθέν γκολ, στη Νέα Σμύρνη για να πει με έκφραση απορίας: «Πραγματικά δεν έχω καταλάβει. Όσες φορές κι αν το κοιτάξω, δεν καταφέρνω να βρω λογική εξήγηση, αλλά αποτελεί πλέον παρελθόν και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: