Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Φαβορί για τη Χέρτα ο Ματέους


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στην κορυφή των υποψήφιων προπονητών να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Χέρτα βρίσκεται το όνομα του Λόταρ Ματέους, σύμφωνα με πληροφορίες της «Bild». Ύστερα από την απομάκρυνση του Λουσιάν Φαβρ από τη γερμανική ομάδα, οι διοικούντες τον σύλλογο φέρονται να βρήκαν στο πρόσωπο του ρέκορντμαν συμμετοχών στα «πάντσερ» (σ.σ.: 150 εμφανίσεις) τον «εκλεκτό».

Ο πρώην κόουτς των Γερμανών (σ.σ.: ο Φαβρ) θα λάβει ως αποζημίωση 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ υπηρεσιακός τεχνικός θα είναι ο Κάρστεν Χάινε (που είναι προπονητής της δεύτερης ομάδας του συλλόγου). Το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Ματέους είχε παρακολουθήσει τον αγώνα της Χέρτα κόντρα στην Μόναχο 1860 για το Κύπελλο Γερμανίας.

Τώρα, ο 48χρονος προπονητής βρίσκεται στο Μιλάνο και δήλωσε στη «Bild». «Δεν υπάρχει καμία επαφή με τη Χέρτα. Ωστόσο, θα ήταν ωραίο να εργαστώ στην Bundesliga», τόνισε ο Γερμανός προπονητής, ο οποίος έχει περάσει από τους πάγκους της Εθνικής Ουγγαρίας, της Ραπίντ Βιένης, της Παρτίζαν Βελιγραδίου, της Ατλέτικο Παραναένσε και της Νετάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: