Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Βιερίνια: Είναι ψέματα ότι δεν έχουμε το ίδιο καλό κλίμα με πέρυσι


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τεράστιο ψέμα είναι ότι έχουν δημιουργηθεί κλίκες στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον «Novasports» ο Αντολίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος άσος σημείωσε ότι το κλίμα είναι ακριβώς ίδιο με πέρσι, παρότι το φετινό ξεκίνημα δεν είναι εφάμιλλο της σεζόν 2008/09.
Ο νεαρός χαφ μίλησε ακόμα για τα στοιχεία που λείπουν από τον «δικέφαλο του Βορρά» σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, αλλά και για το γκολ που πέτυχε στη Νέα Σμύρνη και ακυρώθηκε:

«Είναι ψέματα ότι δεν έχουμε το ίδιο καλό κλίμα με πέρυσι. Τα αποτελέσματα δεν βοηθάνε και ο κόσμος λογικά ψάχνει τις αιτίες γιατί συμβαίνει και πάει το μυαλό του εκεί. Εγώ που τα βλέπω από μέσα διαπιστώνω ότι το κλίμα είναι το ίδιο καλό. Πέρυσι η ομάδα έκανε πολύ καλή σεζόν και οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες. Αλλά είναι δύσκολο να κάνεις την ίδια καλή σεζόν και ενδεχομένως ακόμα καλύτερη. Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες, θέλουν χρόνο για προσαρμογή, αλλά τώρα να καθόμαστε και να ακούμε για κλίκες είναι ένα τεράστιο ψέμα».

«Λείπει η αποτελεσματικότητα»

Στη συνέχεια, ο Βιεϊρίνια αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στη σεζόν: «Το ξεκίνημα φέτος δεν είναι εφάμιλλο του περσινού. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, δεν έχουμε αλλάξει τον τρόπο δουλειάς και στα ματς δημιουργήσαμε ευκαιρίες βάσει των οποίων θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιμείνουμε. Σχεδόν σε όλα τα ματς ήμασταν καλύτεροι. Αυτό που μας λείπει είναι η αποτελεσματικότητα που μας διέκρινε πέρυσι».

Τέλος, σχολίασε τη φάση του γκολ που ακυρώθηκε στη Νέα Σμύρνη, αλλά και τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Πραγματικά δεν έχω καταλάβει γιατί ακυρώθηκε το γκολ. Όσες φορές κι αν το κοιτάξω δεν καταφέρνω να βρω λογική εξήγηση, αλλά αποτελεί πλέον παρελθόν και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Όπου μου πει ο προπονητής προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: