Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Υπόσχεση Ζαγοράκη…

Υπόσχεση Ζαγοράκη…

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης είναι αποφασισμένος να βρει αυτό που λείπει από την ομάδα για να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φεύγοντας από το γήπεδο του Ατρομήτου το βράδυ της Κυριακής έλεγε ότι: «Όπως και να έχουν τα πράγματα, ότι και να γίνει εμείς θα συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει».
Ήταν τρελαμένος με τους διαιτητές που αδίκησαν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τον ΠΑΟΚ ακυρώντας γκολ και στο Περιστέρι μετά από τη Νέα Σμύρνη, τους τα έψαλλε αλλά παράλληλα έλεγε στους συνεργάτες του ότι πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να ξυπνήσει η ομάδα για να επιστρέψει στις νίκες για να μπορέσει να κάνει μία σεζόν αντάξια της περσινής χρονιάς.
«Πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να ξανακάνουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ περήφανο», έλεγε ο Ζαγοράκης, δείχνοντας αποφασισμένος να βρει με κάθε τρόπο τα συστατικά που φαίνεται ότι λείπουν ως τώρα στη φετινή ομάδα.
Και ο ίδιος θεωρεί ότι η φετινή ομάδα έχει καλύτερο υλικό από πέρυσι αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει την αγωνιστική ταυτότητα που αρμόζει στο όνομα του ΠΑΟΚ.
Ο Ζαγοράκης έχει παράπονα από τη διαιτησία αλλά διαπιστώνει ακόμη ότι παρότι η ομάδα δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων θα μπορούσε να έχει πάρει αρκετούς βαθμούς ακόμη με λίγο τύχη περισσότερο. Τουλάχιστον στα δύο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο ο Δικέφαλος έδειξε να βελτιώνει την άμυνά του και δε δέχθηκε γκολ. Ο ΠΑΟΚ κέρδιζε πέρυσι με 1-0 και 0-1 μαζεύοντας «τρίποντα» ενώ φέτος ως τώρα η τύχη έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα.
Περισσότερο όμως φαίνεται ότι ο φετινός ΠΑΟΚ δεν έχει κάποια στοιχεία που τον χαρακτήριζαν πέρυσι και τον «αέρα» της μεγάλης ομάδας που τον οδήγησε σε κάποιες νίκες χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση.
Το παιχνίδι με τον Ηρακλή που ακολουθεί στην Τούμπα θα αποτελέσει εξετάσεις για όλους στην ομάδα, καθώς η νίκη είναι μονόδρομος για επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στο δρόμο των επιτυχίων…Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: