Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Πανθρακικός: Παρουσιάστηκαν οι νέοι παίκτες


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Σε εκδήλωση που φιλοξενήθηκε σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής η ΠΑΕ Πανθρακικός παρουσίασε χθές τα δεκαοκτώ μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου τέθηκαν οι Τζόκιτς, Αρσενίεβιτς, Καζάκης, Καπετάνος, Νουόκο, Ταΐρης, Οράκ, Μαρσελάο, Ενγκαμπί, Σακελλαρίου, Φαγιάρδο, Ρομπέρ, Μπυβάλ, Μπελέκ, Μουνάφο, Νίματς, Μίτου, Χαριτωνίδης, που δήλωσαν ενθουσιασμένοι για την ένταξη τους στο ρόστερ των "πράσινων" και υποσχέθηκαν δουλειά, ώστε ο σύλλογος να έχει καλύτερη πορεία από την περυσινή χρονιά.

Παρών στην εκδήλωση ήταν φυσικά και ο καινούργιος τεχνικός του Πανθρακικού, Αλμπέρ Καρτιέ, που δήλωσε: "Με εργατικότητα και ενότητα θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από την προηγούμενη χρονιά. Ο στόχος είναι να παραμείνει η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία. Οι φίλαθλοι να έχουν εμπιστοσύνη και σε αυτό που κάνουμε και εμείς θα δουλέψουμε σκληρά και έξυπνα και θα τους αποζημιώσουμε".

Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Θόδωρος Σαββάκης, με τη σειρά του τόνισε χαρακτηριστικά: "Στόχος είναι η σωτηρία και μια θέση ψηλότερα από πέρυσι. Η χρονιά ξεκινά τώρα".

Αγωνιστικά, οι Βελάσκο, Δραγανίδης, Ντιαλό εξακολουθούν το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Οι νεαροί Ανέστης Αργυρίου και Στιβ Μπελέκ απουσιάζουν λόγω των υποχρεώσεων που έχουν με τις εθνικές Ελπίδων Ελλάδας και Καμερούν αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: