Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Αξιοπρέπεια και ισονομία, απαίτησε ο πρόεδρος

Μετά από πάρα πολύ καιρό η παρουσία του Άρη στη διοργανώτρια αρχή προκάλεσε μεγάλη αίσθηση και σχολιάστηκε με τα καλύτερα λόγια.
Όσοι παραβρέθηκαν στην προχτεσινή συνεδρίαση είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις περήφανες θέσεις και τις πεντακάθαρες απόψεις των ανθρώπων της διοίκησης, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αθανάσιο Αθανασιάδη που ζήτησε αξιοπρέπεια και ισονομία .
Από τις υπόλοιπες δυναμικές τοποθετήσεις ξεχώρισε και αυτή του Γιάννη Κόντη που ζήτησε να περάσει η «απαγόρευση των κινητών στους διαιτητές κατά τη διάρκεια των αγώνων προκειμένου να μην έχουν πιέσεις από τίποτα και από κανέναν».

Ο Άρης δυνατός, ο Άρης πρωταγωνιστής

Αυτό που πέρασε κι΄ αυτό που είναι ξεκάθαρο όσον αφορά τις προθέσεις της νέας διοίκησης είναι να κάνουν τον Άρη πρωταγωνιστή.
Ο Άρης θα ορθώνει το ανάστημά του όταν και όποτε η ανάγκη το απαιτεί. Θα παίζει το δικό του ρόλο.
Η τριάδα που έδωσε το παρόν στη δεύτερη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα (Αθανασιάδης, Σαρρής, Κόντης) έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ότι ο Άρης είναι δυνατός και απόλυτος αφού δεν ξεπουλάει τις ιδέες του για τίποτα και για κανέναν.
Ότι αγωνίζεται και θα αγωνίζεται για να εξασφαλίσει τη διεξαγωγή αγώνων σε συνθήκες ασφάλειας και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποτρέψει ανάλογες συμπεριφορές με αυτή των οπαδών του Ηρακλή στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: