Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Το παρελθόν αναβιώνει στο Μιλάνο

milan_retro.jpgΟι φίλοι του ποδοσφαίρου δεν θα χρειαστεί να περιμένουν τις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μίλαν και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο πιο επιτυχημένες ομάδες στην Ευρώπη θα κοντραριστούν στο Μιλάνο στις 7 Σεπτεμβρίου σε μια αναμέτρηση πολύ διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει.

Οι δύο σύλλογοι θα δώσουν έναν αγώνα με φιλανθρωπικό σκοπό στον οποίο θα συμμετάσχουν παλιές δόξες της Μίλαν και της Ρεάλ Μαδρίτης, Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε για τον αγώνα κόντρα στην αρρώστια SLA.

Από την πλευρά της Μίλαν το παρών αναμένεται να δώσουν οι Ρομπέρτο Μπάτζο, Μάρκο Φαν Μπάστεν, Ζορτζ Γουεά, Φράνκο Μπαρέζι και Πάολο Μαλντίνι, Λεονάρντο, Αντσελότι, Μπόμπαν, Φίλιπο και Τζοβάνι Γκάλι, Κοστακούρτα, Ντοναντόνι, Στρόπα, Σιμόνε, Τασότι, Εβάνι, Σεμπαστιάνο Ρόσι, Αλμπερτίνι, Μασάρο, Γκαντς, Βιέρκοβουντ.

Αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης πρόκειται να κατεβάσει το συγκεκριμένο ματς παίκτες που στο παρελθόν τίμησαν την φανέλα της, όπως οι Μπουτραγκένιο, Σαντσίς, Βίκτορ, Αλφόνσο, Αμαβίσκα, Καράνκα, Μίτσελ, Μπούγιο, Γκαλέγο, ενώ ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, καταβάλλει προσπάθειες για να πάρουν μέρος και οι Ζινεντίν Ζιντάν και Λουίς Φίγκο.

Η Μίλαν θα έχει στον πάγκο της σε αυτό το ματς τον Αρίγκο Σάκι, ενώ ο Φρανκ Μπαρέζι με δηλώσεις τους στάθηκε στην παρουσία του Μάρκο Φαν Μπάστεν. «Υποσχέθηκε ότι θα έρθει, όμως θα προσπαθήσω να τον πείσω να βάλει τα παπούτσια και να παίξει για τουλάχιστον δέκα λεπτά», τόνισε ο παλαίμαχος Ιταλός αμυντικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: