Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Α. ΙΝΙΕΣΤΑ: "Θέλω να νιώσω ξανά ποδοσφαιριστής"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Σαν "θηρίο στο κλουβί" περιμένει ο Αντρές Ινιέστα τη μέρα της επανεμφάνισης του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα, βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης μετά τον τραυματισμό του στον τελικό του Champions League, με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναμένεται να επιστρέψει στο παιχνίδι πρωταθλήματος της ερχόμενης εβδομάδας, κόντρα στην Χετάφε.

Ο 27χρονος Ισπανός διηγήθηκε την περιπέτεια του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, τονίζοντας πως θέλει να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατό στην ενδεκάδα των Καταλανών: "Υπέφερα πολύ το τελευταίο διάστημα και θέλω να νιώσω ξανά ποδοσφαιριστής", ήταν τα πρώτα του λόγια.

Για να συνεχίσει αναφερόμενος στα συναισθήματα του, έπειτα από το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και τον περιβόητο ημιτελικό απέναντι στην Τσέλσι: "Προσωπικά η μέρα του ματς με ην Τσέλσι, υπήρξε μια από τις πιο ευτυχισμένες στη ζωή μου, γιατί έκανα πολλούς ανθρώπους χαρούμενους".

Όσο για την άποψη περί έλλειψης βάθους στον πάγκο των "μπλαουγκράνα", ο Ινιέστα ήταν σαφής, : "Δεν πιστεύω ότι έχουμε έλλειψη βάθους, γιατί έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες μας. Και οι φίλοι της Μπαρτσελόνα νιώθουν ταυτισμένοι με την ομάδα, όταν βλέπουν έξι η επτά παίκτες από την "καντέρα" να συμμετέχουν σε ένα τελικό Champions League".

Δεν υπάρχουν σχόλια: