Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Ψήφο σε «Μπάρτσα»!

henk.jpgΗ «διαστημική» μπάλα που παίζει η Μπαρτσελόνα αλλά και το επιτυχημένο πέρασμα του από την ομάδα της Καταλωνίας όπου σήκωσε τα... πάντα όλα στο πλευρό του Φρανκ Ράικαρντ ήταν αρκετά για να δώσει... ψήφο εμπιστοσύνης στους «μπλαουγκράνα»! Ο Χενκ Τεν Κάτε στο πλαίσιο της παρουσίας του στο συνέδριο της ελίτ των κορυφαίων προπονητών υποστήριξε ότι ο Γκουαρντιόλα και οι παίκτες του μπορούν να κάνουν το... repeat!

«Πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τροπαίου» είπε ο Ολλανδός τεχνικός, με τον ομόλογο του στην Γιουβέντους, Τσίρο Φεράρα να υπογραμμίζει ότι: « H Mπαρτσελόνα παραμένει στην... πρώτη γραμμή παρά την ενίσχυση της Ρεάλ. Από κει και πέρα, ο Λοράν Μπλαν της Μπορντό ήταν πιο διστακτικός για προγνωστικά, τονίζοντας πως «στα ημιτελικά θα φτάσουν η Ίντερ, η Μάντσεστερ, η Μπαρτσελόνα και ακόμα μια αγγλική ομάδα.

Πάντως, καλά λόγια για την Ίντερ, την οποία πέρυσι νίκησε μέσα στο Μιλάνο παίρνοντας το δίπλωμα του Ζοσέ Μουρίνιο, είχε να πει και ο Τεν Κάτε. Ο 55χρονος τεχνικός υποστήριξε: «Η Ίντερ έχει προετοιμαστεί δυνατά και νομίζω ότι έχει καλές πιθανότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: