Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Βρίσκει τις λύσεις ο Κόκκαλης


Θα ταξιδέψει ο Στολτίδης Μπορεί να μην προχώρησε τελικά το εγχείρημα της πολυμετοχικότητας στον Ολυμπιακό όμως η κίνηση του Σωκράτη Κόκκαλη να έρθει σε συμφωνία με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για το 50% της Καραισκάκης Α.Ε. αναμφίβολα αποδεικνύει ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ βρίσκει πάντα τις λύσεις. Έτσι με την κίνηση αυτή, και εφόσον βεβαίως επικυρωθεί και επίσημα με τις υπογραφές μέσα στο επόμενο διάστημα, ο Σωκράτης Κόκκαλης παραμένει απόλυτος κυρίαρχος στην ΠΑΕ και έχει και 25 εκατ. ευρώ με τα οποία θα καλύψει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Μάλιστα από την στιγμή που επέλεξε τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για το deal γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αυτός θα έχει και τον πρώτο λόγο εφόσον θελήσει μελλοντικά να μπει και στα της ΠΑΕ. Από τον Ολυμπιακό δεν σχολίαζαν το θέμα επισήμως (ουδέν σχόλιο ήταν η απάντηση) κάτι βεβαίως που δείχνει πως όντως το θέμα ευσταθεί αλλά δεν θέλουν να πουν τίποτα έως ότου είναι οριστική η συμφωνία.

Στην αποστολή Στολτίδης, Ντάρμπισιρ

Στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας τώρα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας γυμνάστηκαν στις 19.00. Οι Τοροσίδης και Ντάρμπισιρ ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας ενώ ο Γ.Παπαδόπουλος ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας. Ο Γκαλέτι ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής της ομάδας μας, Τιμούρ Κετσπάγια ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το φιλικό παιχνίδι με την Εργοτέλη(Κυριακή 6/9, 19.00) και οι οποίοι είναι: Ρ.Μπράβο, Λεονάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Οσκαρ, Κόβατς, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Πάντος, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντουντού, Στολτίδης, Ντάρμπισιρ και Ρουγκάλας.
Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν το Σαββάτο (5/9) στις 09.30 και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο.

Κοντά σε Φερναντίνιο

Στο μεταγραφικό κομμάτι, στο «μέτωπο» δηλαδή Φερναντίνιο όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο Βραζιλιάνος θα αποτελέσει από τον Ιανουάριο παίκτη του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά τα έχουν βρει σε όλα με την ομάδα ενώ και ο Βραζιλιάνος έχει πειστεί, έστω και αργά, για να πει το "ναι" στον Ολυμπιακό.

  • Επαγγελματικά συμβόλαια με την ΠΑΕ Ολυμπιακός υπέγραψαν την Παρασκευή οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Ιωάννης Αποστολόπουλος
    Γεώργιος Βαλεριάνος
    Κωνσταντίνος Κοτσαρίδης
    Θωμάς Μακαρόνας
    Ιωάννης Ποτουρίδης
    Ιωάννης Φετφατζίδης

  • Στο μεταξύ η ΟΥΕΦΑ ενημέρωσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους παρατηρητές του αγώνα Ολυμπιακός-’λκμααρ, που θα γίνει την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:45 στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Πιο συγκεκριμένα παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Γερμανός Ράινερ Κοχ.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: