Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

«Προχωράμε για το πρωτάθλημα»

«Προχωράμε για το πρωτάθλημα»

Ο Λευτέρης Κακιούσης έμεινε ικανοποιημένος απ’ το νικηφόρο αποτέλεσμα και απ’ την αμυντική παρουσία της ομάδας του στα 30 λεπτά της αναμέτρησης, αφού τα πρώτα 10, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν αρνητικά. «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, που θα μας βοηθήσει πιο πολύ για τον ψυχολογικό τομέα, αφού η ομάδα με νίκες θα αποκτήσει πιο εύκολα και πιο γρήγορα τον χαρακτήρα που θέλουμε να της δώσουμε και οι παίκτες θα πιστέψουν πιο καλά στις δεδομένες δυνατότητες τους. Παίξαμε καλά στα 30 λεπτά, όχι όμως και στα 10, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε και δύο νέους παίκτες που θέλουν δουλειά για να προσαρμοστούν κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Χρειαζόμαστε κι άλλη δουλειά για να γίνουμε καλύτεροι, προχωράμε με αυτό το σκεπτικό για το πρωτάθλημα και αυτό το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τα παιδιά που ήρθαν τόσο δρόμο και μας βοήθησαν απ’ την κερκίδα, είναι για μας ό,τι καλύτερο να τους έχουμε δίπλα μας και τους θέλουμε μαζί μας και στα δύσκολα που ίσως έρθουν. Εμείς απ’ την πλευρά μας θα τα δίνουμε όλα για τον Ηρακλή» τόνισε χαρακτηριστικά.
«Άδικο το σύστημα»
Ο κόουτς του Ηρακλή όμως «στάθηκε» και σε ένα άλλο σημείο. «Παίζουμε τώρα την Τετάρτη έναν αγώνα με μια πολύ καλή ομάδα, όπως η Νήαρ Ήστ, και το Σάββατο καλούμαστε να παίξουμε για το πρωτάθλημα της Α2, στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτό είναι άδικο για εμάς, καθώς εμείς παίζουμε Τετάρτη – Σάββατο – Τετάρτη και μετά πάλι Σάββατο (σ.σ. πάλι με την Ολυμπιάδα, αλλά μέσα στο Ιβανώφειο), είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν και οι άλλες ομάδες της Α2 ξεκουράζονται και προετοιμάζονται, χωρίς κίνδυνους για τραυματισμούς, που για εμάς είναι ήδη ένα σημαντικό πρόβλημα, αφού χάσαμε ήδη τον Καμπερίδη. Παρ’ όλα αυτά θα παλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι και για τους δύο αγώνες».
* «Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε, παίξαμε σχετικά καλά, αλλά μπορούμε και καλύτερα» είπε ο Τερέλ Καστλ για τη χθεσινή αναμέτρηση. Αυτός, ο Πέτροβιτς, αλλά και πάλι ο Λαμπρόπουλος ήταν απ’ τους κορυφαίους, αν και όλοι οι παίκτες του Ηρακλή έδωσαν ό,τι μπορούσαν και είχαν όλοι σχετικά καλή απόδοση, τηρουμένων των αναλογιών.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: