Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Δεν έρχεται ο Νοτιάς


Ο Νίκος Νοτιάς στη συνέντευξη Τύπου... Η Νέα Υόρκη θα αποτελέσει το κέντρο εξελίξεων της ΑΕΚ! Ο Νίκος Νοτιάς αποφάσισε να αναβάλλει το ταξίδι του στην Αθήνα και θα επιδιώξει από την επιχειρηματική του έδρα να δώσει λύσεις στο ιδιοκτησιακό πρόβλημα που ταλαντίζει την "Ένωση".

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, θεωρεί ότι πριν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών του Πόλυ Χατζηιωάννου προς το πρόσωπό του, δεν έχει κανένα νόημα να έρθει στην Ελλάδα. Για αυτό το λόγο θα συνεχίσει τις επαφές του από τις ΗΠΑ και την ομάδα ουσιαστικά θα την "τρέχει" ο Νίκος Θανόπουλος...

Ξετρελαμένοι με τον Κρίστιαν Νέμεθ στο "δικέφαλο"
Ο Κρίστιαν Νέμεθ έχει πάρει από το... χεράκι την εθνική Ουγγαρίας και την οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία. Οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και στην ΑΕΚ τον περιμένουν πως και πως να γυρίσει, προκειμένου να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης...

Μάλιστα στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" κάνουν σκέψεις να ζητήσουν από τη Λίβερπουλ την επέκταση του δανεισμού του Ούγγρου φορ για ακόμα μία σεζόν.

O Ντούσαν Μπάγεβιτς προγραμμάτισε για το πρωί της Δευτέρας φιλικό παιχνίδι με την β' ομάδα.

Έπαθε ζημιά ο Ζόνας
Ο Ζόνας ο επιθετικός της Γκρέμιο που βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ, τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Φλαμένγκο και οι εξετάσεις έδειξαν ότι η κατάσταση του είναι σοβαρή. Όπως αναφέρει δημοσίευμα από τη Βραζιλία κινδυνεύει να χάσει τη χρονιά: "Μετά τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν στον Ζόνας ανακοινώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη στους συνδέσμους του αριστερού του αστραγάλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: